Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 24

Volgende

TEAMLEADER

* Merkenverrijking
* Meewerkend teamleader

* Regio Antwerpen-centrum

Teamleader | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een analytisch bedrijf actief binnen de wereld van logo's en merknamen, zijn wij op zoek naar een teamleader.

TEAMLEADER

Functieomschrijving

In de job van teamleader ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks aansturen van een team van 5 tot 10 personen. Samen met je team sta je in voor het tijdig leveren van verrijkte handelsmerkinformatie aan klanten wereldwijd. Je bewaakt continu de workflow en voert aanpassingen uit waar nodig en mogelijk, dit teneinde de productiviteit en kwaliteit van het team te verbeteren. Je werkt operationeel mee waar nodig waardoor je de voeling met het takenpakket van het team behoudt. Verder ondersteun je het team bij klachtenbehandeling en voorzie je in oplossingen bij moeilijkheden. Je onderhoudt nauwe contacten met je collega's van de salesafdeling en rapporteert aan het management.


Profiel

De ideale kandidaat is een ijverig en stressbestendig persoon die goed om kan met veranderingen en deadlines. Je werkt vlot met computerprogramma's zoals Microsoft Office, Webex, Jabber, Sharepoint, enz. Je behaalde een bachelor- of masterdiploma en kan een stabiele ervaring als leidinggevende voorleggen. Je bent communicatief sterk in zowel het gesproken als geschreven Engels en Nederlands. Taalgevoeligheid is in deze rol, waarbij je in contact komt met merken van over de hele wereld, een grote plus. Je bent in staat om voor zowel je eigen agenda als deze van je team prioriteiten te stellen en taken te organiseren. Je bent analytisch en denkt en handelt probleemoplossend.


Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende job aan tegen een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques. Verder krijg je de kans om je binnen een uitgesproken groeibedrijf en marktleider in zijn sector verder te ontwikkelen, zowel als persoon als professioneel.

Heb je interesse in deze job of ben je op zoek naar een gelijkaardige job? Solliciteer dan snel via

Interesse?

Hays Antwerpen
Maxime Van Der Sluis
0470191069
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Teamleader / meestergast / ploegleider
  • Sector: Uitgeverijen en Drukkerijen
  • Antwerpen
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.