Terug naar zoekresultaten

TEAMLEADER

398235157

AGO Jobs & HR | Beveren-Waas | Interim, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

TEAMLEADER

Functieomschrijving

U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. Verder volgt u hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI's behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden zijn o.a. uw team aansturen. Je zorgt dat je elke dag uw deadlines kan halen. Je stelt de uurroosters voor de magazijnmedewerkers op. Bovendien draai je vlot mee in verschillende afdelingen en kun je leiding geven aan een ploeg van 5 tot medewerkers.

Profiel

Je hebt reeds enige werkervaring in een logistieke omgeving en bent bereid om in verschillende ploegenstelsels te werken. Je bent een teamplayer en steekt ook graag zelf de handen uit de mouwen. Verder ben je in het bezit van maturiteit, verantwoordelijkheidszin en gezonde ambitie. Je bent kwaliteitsbewust en bezit een goede kennis van Nederlands, eventueel aangevuld met de Franse en/of Engelse taal.

Aanbod

Wij bieden u een functie in een zeer snel groeiend en dynamisch bedrijf met sterke en vlakke no-nonsense bedrijfscultuur. Na een geslaagde interimperiode is er kans op een vast contract.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Beveren
Grote Markt 10
9120 Beveren
Tel.: 03 750 91 91
Email: Beveren@ago.jobs
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.