Terug naar zoekresultaten

TEAMLEADER WAREHOUSE

378566078

Via AGO Jobs & HR

Staat 15 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

TEAMLEADER WAREHOUSE

Functieomschrijving

Als Teamleader Warehouse zorg je voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt verschillende activiteiten op elkaar af. Je doet de ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers. De tijdelijke stockering van goederen in het warehouse valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je doet orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten en verzameld goederen op de laadkades. Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines is een bijkomende uitdaging. Je volgt de transportplanning op in functie van gewijzigde omstandigheden of op vraag van de klant. Je maakt de personeelsplanning en stuurt deze dagelijks bij. Wanneer er problemen ontstaan op de werkvloer los jij die op.

Profiel

Je waakt over de conditie van het magazijn en de inzet van materieel. Hier zijn de eigenschappen orde en netheid een prioriteit. Je bent verantwoordelijk en je kan goed werken in teamverband. Als coördinator streef je naar een kostenefficiënte werking, zoek je naar optimalisaties teneinde de dagelijkse service en kwaliteit aan onze klanten te verbeteren. Je ben stressbestendig, flexibel en denkt oplossingsgericht.

Aanbod

Group GTS is een omgeving met veel mogelijkheden en vele jaren ervaring in transport. Je krijgt de kans om mee te groeien met een jong en dynamisch team.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Magazijnbeheer
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Beveren-Waas (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.