Terug naar zoekresultaten
Accent

Teamleader/ shiftleader in de voedingsector

Via Accent | Antwerpen | Voltijds

Het bedrijf is een gekende keten in de voedingsector. Het staat bekend om zijn ambitie voor ontwikkeling het produceren en verdelen van producten van absolute topkwaliteit die op een authentieke manier gebakken worden. Het team bestaat uit zo?n 80 medewerkers waarvan een 20-tal stafmedewerkers en een 60-tal bakkers die elke dag verse brood- patisserie- en viennoiserieproducten leveren.

Teamleader/ shiftleader in de voedingsector

Functieomschrijving

Als teamleader beheer coördineer controleer en stuur je de dagelijkse uitbating van jouw bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur en de drijvende kracht achter ons concept. ? Je zorgt ervoor dat de gast steeds op de eerste plaats komt en zich thuis voelt in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste gastervaring telkens opnieuw waar. ? Je beheert de opening of sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je zorgt voor een correct kassabeheer en beheert zoals een goede huisvader/moeder de apparaten en infrastructuur teneinde de operationele kosten te drukken. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten. ? Je beheert de stocks en de bevoorrading van de producten teneinde een gebalanceerde foodcost te behouden. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. ? De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair. ? Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost

Profiel

? Je bent een echte ondernemer in staat om beslissingen en initiatieven te nemen en de eraan gekoppelde verantwoordelijkheden op te nemen.
? Je bent een coach en een echte teamplayer je weet een team te motiveren hun sterktes te identificeren en verder te ontwikkelen.
? Je hebt gevoel voor organisatie en planning (planningen voorraadbeheer taakverdeling etc.).
? Je bent proactief. Je aarzelt niet om ?de handen uit de mouw te steken?: bedienen bereiden van het eten en drinken afruimen kassabediening.
? Je straalt positivisme uit stimuleert en inspireert jouw team.
? Je bent energiek enthousiast en stressbestendig.

Aanbod

In ruil voor jouw talent bieden we marktconform loon aangevuld met een aantal extralegale voordelen zoals maaltijdcheques hospitalisatie- en groepsverzekering. Daarnaast krijg je een plek in een tof team in een bedrijf dat zich niet laat stoppen door landsgrenzen en graag internatiaal verder wil groeien.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Accent Jobs4Shops Kapellen

Alle jobs Sales support & administratie

Populaire jobs in Sales support & administratie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.