Terug naar zoekresultaten

1 van 7

Volgende

TEAMLEADER R EN D ELEKTRONICA

Hays Engineering Kortrijk zoekt voor beMatrix uit Roeselare een verantwoordelijke elektronica.

Hays Kortrijk | Roeselare | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 2 dagen op Jobat.be

beMatrix behoort als fabrikant van modulaire kadersystemen tot de internationale top van toeleveranciers voor de standenbouw- en evenementensector en heeft diverse vestigingen wereldwijd. Omwille van de verdere internationalisering is Hays Engineering op zoek naar een teamleader elektronica om mee de structuur binnen R&D op poten te zetten.

? Elektronica R&D (LED, motion skin, beeld op doek)
? Quality & FMEA integratie
? Coördinerende functie

TEAMLEADER R EN D ELEKTRONICA

Functieomschrijving

In deze functie als teamleader elektronica zet je het elektronica team op poten als onderdeel van de algemene R&D afdeling. Je neemt het technisch product- en project management van elektrische en elektronische producten op je schouders met aandacht voor de internationaal geldende regels en normeringen.
Tijdens het New Product Development Proces bewaak je de algemene kwaliteit en FMEA integratie.
Daarnaast sta je in voor de efficiënte planning, coördinatie en follow-up van de taken binnen het team.
Je werkt nauw samen met de andere R&D afdelingen en je legt contacten met externe partners om de systemen vlot te integreren in het modulair beMatrix systeem. Je doet dit in samenwerking met de andere R&D afdelingen (vb. mechanica). Je rapporteert aan de CTO.

Profiel

Hays Kortrijk zoekt voor deze job als teamleader van de R&D afdeling Elektronica een technisch ingenieur met minstens vijf jaar ervaring in een R&D omgeving, liefst binnen een internationale context. Ervaring met Project management en Quality management zijn een must. Verder is het belangrijk dat je resultaat- en klantgericht werkt. Een vlotte communicatie in het Engels en Nederlands zijn noodzakelijk om je deze job volledig eigen te maken! Een positieve ingesteldheid, sterk in organiseren en planmatig werken zijn talenten die jou perfect omschrijven.

Aanbod

Je komt terecht in een innovatief groeibedrijf met ambitie waar initiatief en een open en directe manier van communiceren aangemoedigd wordt. Het management ondersteunt de persoonlijke ontwikkeling en biedt veel ontplooiingsmogelijkheden en een uniek vormingsaanbod. Je krijgt de kans in een mensgerichte omgeving te werken en gebruik te maken van een flexibel uurrooster. In ruil voor jouw inzet wordt een aantrekkelijk loonpakket voorzien aangevuld met extralegale voordelen!

Wil jij graag binnen een internationale context aan de slag en ben je overtuigd dat jouw kwaliteiten passen binnen beMatrix? Neem dan snel contact op met Sofie Van Heucke via of 056 25 80 50. Op zoek naar een andere technische uitdaging? Bekijk zeker onze technische vacatures op hays.be. Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Interesse?

Hays Kortrijk
Sofie Van Heucke
056 25 80 50
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 37 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider R&D' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.