Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 18

Volgende
Colruyt Group

Teamleader productieafdeling Fine Food Coffee & Wine

Teamleader productieafdeling Fine Food Coffee & Wine

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Teamleader productieafdeling Fine Food Coffee & Wine

Functieomschrijving

Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor dat gamma zoeken we een gedreven teamleader met een passie voor voeding.

Je stuurt een team aan van 25 tot 35 gemotiveerde vakmannen die veel belang hechten aan kwaliteit, collegialiteit en een goede sfeer. Het team versnijdt en verpakt dagelijks kaas, brandt onze eigen koffie, bottelt wijn, produceert smeersalades enzovoort. Daar horen uiteraard ook de nodige kwaliteitscontroles bij. De eindproducten belanden in de verschillende winkels van Colruyt Group.

Als een echte peoplemanager geef je richting aan je medewerkers en motiveer je hen om de vooropgestelde doelen te bereiken. Je durft knopen door te hakken en houdt ervan om leiding te geven. Je coacht je medewerkers en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier en voldoening uit hun job halen en waarin iedereen met elkaar overweg kan.

Daarnaast kan je goed plannen en organiseren. Zo ben je verantwoordelijk voor uurroosters en verlofplanningen. Ten slotte zie je toe op de naleving van de richtlijnen op het vlak van veiligheid, productie, hygiëne en werkinstructies.

Je werkt in Halle of Ghislenghien.

Profiel

 • Ervaring – Bij voorkeur heb je minstens 2 jaar relevante ervaring als chef. Je kan productiekengetallen correct interpreteren en hebt voldoende kennis van Windows-applicaties om de rapportering en presentaties te verzorgen.
 • Flexibiliteit – Net zoals iedereen in je team werk je in een tweeploegensysteem (6-14 u. of 14-22 u.). Sporadisch werk je ook op zaterdag. Wisselende uurroosters maken dus deel uit van je leven. Bovendien kan je zelfstandig werken.
 • Communicatieve peoplemanager – Je vindt het leuk om met mensen te werken en wil nog beter worden in het coachen en enthousiasmeren van collega’s. Naar de buitenwereld toe ben je een van de ambassadeurs van onze zelfgeproduceerde artikelen.
 • Talenkennis – Je spreekt goed Nederlands of Frans en kan in de andere taal een vlot gesprek voeren met je collega’s.
 • Waarden bewaken – Fine Food werkt voor de volledige Colruyt Group. Als teamleader draag je de groepsmissie en -waarden uit en geef je die door aan je medewerkers.

Aanbod

 • Een unieke job – Je gaat aan de slag bij de enige Belgische retailer met een eigen koffiebranderij, met een van de grootste wijnbottelarijen van het land, met een eigen kaasverwerking en een eigen saladeproductie.
 • Voldoening – Je ziet de resultaten van de inzet van je team. Dat motiveert je en geeft je energie om er elke dag opnieuw voor te gaan.
 • Afwisseling – Het ene moment overleg je met een collega-dienstchef, het andere moment bespreek je een technisch probleem met je team. Die mix van sociale en technische skills maakt je job net zo interessant.
 • Zekerheid – Je krijgt een contract van onbepaalde duur. Bovendien kom je terecht in een stabiel en groeiend bedrijf.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je marktconforme loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname en een bedrijfswagen.

Interesse?

Mieke Beyen
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Store management' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.