Terug naar zoekresultaten

Teamleader productie

440528431

AGO Jobs & HR | Dendermonde | Interim, Voltijds

Staat 25 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Teamleader productie

Functieomschrijving

Voor een Belgische chocolademerk zijn we op zoek naar een teamleader. Je coacht de teamleden, voert evaluatiegesprekken en volgt en coacht de medewerkers. Je organiseert en voert de teamvergaderingen uit, plant en volgt de werkactiviteiten op, doet de personeelsadministratie en coördineert en communiceert met de andere afdelingen. Daarenboven initieer je continue verbeteringsprocessen en faciliteer je visueel management. Je volgt 5S op en zorgt voor de facilitatie van probleemoplossingen en dit steeds in overeenstemming met de geldende veiligsheids- en kwaliteitsnormen.

Profiel

Wij zoeken iemand met een technisch/wetenschappelijk bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een teamspeler en werkt georganiseerd en nauwkeurig, met in achtname van de geldende kwalitetis- en veiligheidsnormen. Je hebt relevante ervaring in het leiden van een team en hebt kennis van planningstools. Je ben autonoom, flexibel en bent bereid om in 3 ploegen te werken.. Je hebt praktische kennis van het Nederlands, Frans en Engels.

Aanbod

Wij bieden jou een intensieve opleiding en een boeiende functie in een dynamisch team. Dit wordt aangevuld met een competitief loon en extralegale voordelen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Dendermonde
Brusselsestraat 85
9200 Dendermonde
Tel.: 052 33 85 80
Email: dendermonde@ago.jobs
Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.