Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 52

Volgende

TEAMLEADER PRODUCTIE

* Teamleader productie / people manager
* 2 ploegen (vroege en late shift)
* Gent

Via Hays Engineering

Staat 8 dagen op Jobat.be

Voor een internationale topspeler in de industrie is Hays Engineering Gent op zoek naar een Teamleader productie.

TEAMLEADER PRODUCTIE

Functieomschrijving

In de job van Teamleader productie ben je verantwoordelijk voor de opvolging en coaching van een team van ongeveer 30 productieoperatoren. Je zorgt voor een goede bezetting van de operatoren, werkt mee aan tal van verbetertrajecten en zal instaan voor de implementatie van nieuwe werkmethodes. Als Teamleader productie breng je veel tijd op de werkvloer door: je hebt aandacht voor veiligheid, ondersteunt / coacht jouw team waar nodig en verzorgt de communicatie met de andere afdelingen. Op administratief vlak sta je in voor planning en bezetting van je team, bespreek je de productieresultaten met de Productie Manager en bespreek je de nodige zaken met je collega's gedurende de ploegoverdracht. In deze job zal je rapporteren aan de Productie Manager en indirect aan de Plant Manager.

Profiel

Je komt voor de job van Teamleader productie in aanmerking wanneer je over een technisch master- of bachelordiploma beschikt (of gelijkwaardig door ervaring). Relevante ervaring in een productiecontext is belangrijk. We zoeken een sterk technisch onderlegd persoon met sterke people management vaardigheden. Je bent sterk in planning en organisatie en werkt graag rond veiligheid, Lean, 5S,…

Aanbod

Als Teamleader Productie komt je terecht in een internationaal topbedrijf dat actief is in een industriële context. Deze onderneming zet sterk in op de ontwikkeling en coaching van zijn medewerkers en werkt op basis van een open communicatiecultuur. Zij bieden hun mensen tal van ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden aan. Voor deze job kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris dat aangevuld wordt met een ruim pakket aan extralegale voordelen.

Interesse in de job van Teamleader productie te Gent? Solliciteer online of contacteer Carolien Seynaeve van Hays Engineering Gent via 09 269 25 43 (direct).

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Teamleader / Meestergast / Ploegleider
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Gent
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / Meestergast / Ploegleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.