Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 38

Volgende

TEAMLEADER PRODUCTIE DAG

HAYS Engineering is voor een hoog aangeschreven productiebedrijf op zoek naar een teamleader om een afdeling aan te sturen bestaande uit halfautomatische machines.

Hays | Brugge | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 4 dagen op Jobat.be

? Teamleader dagwerk
? Technisch diploma
? Dagelijkse leiding over groep van 15 medewerkers

TEAMLEADER PRODUCTIE DAG

Functieomschrijving

Als teamleader kom je terecht op de afdeling waar de halfautomatische machines staan en er 15 arbeiders werken. Je staat in voor het dagelijks plannen en coördineren van de activiteiten binnen deze productieafdeling, zowel op vlak van productie als personeel. Je zorgt daarbij voor de nodige opleiding van medewerkers en motiveert hen dagelijks om kwalitatief werk af te leveren. In deze afdeling werd de voorbije jaren sterk geïnvesteerd waarbij er nu vooral gefocust wordt op optimaliseren. Je werkt nauw samen met de teamleaders van de andere afdelingen.

Profiel

HAYS Engineering zoekt voor deze job een technisch profiel mét leidinggevende ervaring in een productieomgeving. Kennis van de houtbewerkingssector is een pluspunt maar geen must. Van nature ben je een people manager en haal je voldoening uit het motiveren van je team. Idealiter heb je reeds ervaring met toepassen van verschillende verbeteringstechnieken (lean, 5S, TPM) en ben je dynamisch ingesteld.

Aanbod

Deze KMO is gestaag gegroeid de voorbije jaren en kent weinig verloop. Er heerst een goede sfeer en ze voorzien een competitief salarispakket.

Op zoek naar een gevarieerde job als teamleader in dagwerk binnen een West-Vlaamse KMO? Solliciteer online of neem vrijblijvend en discreet contact op met Melanie D'Huyvetter van Hays Engineering Kortrijk via 0470 19 40 20

Interesse?

Hays Kortrijk
Melanie DHuyvetter
056230467
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Brugge

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Productieverantwoordelijke' jobs in Brugge meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.