Terug naar zoekresultaten

TEAMLEADER PRODUCTIE BIJ BRIDON - BEKAERT

* Teamleader Productie
* 3 ploegen
* Aalter

Bridon - Bekaert | Eeklo | Onbepaalde duur, Voltijds

In opdracht van Bridon - Bekaert Ropes Group is Hays Engineering Gent op zoek naar een Teamleader Productie.

Bridon - Bekaert Ropes Group (www.Bridon-Bekaert.com) is 's werelds grootste leverancier van advanced cords en kabels. Als toonaangevende vernieuwer, ontwikkelaar en producent van de meest performante kabels en advanced cords wereldwijd biedt de groep oplossingen die superieure waarde creëren voor de olie- en gas-, mijnbouw-, kraan-, lift- en andere industriële sectoren. De pioniers op het vlak van fijnkoord en kabels hebben in 2016 hun krachten gebundeld om deze ambitie waar te maken. Bridon-Bekaert Ropes Group heeft een wereldwijd productieplatform en stelt ongeveer 2500 mensen tewerk. Voor de vestiging van Aalter zijn we op zoek naar een Teamleader productie.

TEAMLEADER PRODUCTIE BIJ BRIDON - BEKAERT

Functieomschrijving

In de job van Teamleader Productie ben je verantwoordelijk voor de werkverdeling en de coördinatie van je team. In nauw overleg met de planner en de Productie Manager stuur je de detailplanning bij en zorg je voor een goede informatieoverdracht aan je team en je collega's. Je waakt erover dat je team de nodige veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften toepast en onderneemt de nodige preventieve acties. Verder zal je instaan voor de opvolging van de productie- en procesparameters en voer je projecten uit in het kader van continue verbetering. Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de coaching en evaluatie van een team van ongeveer 60 productiemedewerkers. Je zal nauw samenwerken met je collega's van de technische dienst, onderhoud en kwaliteit. In deze rol rapporteer je aan de Productie Manager.

Profiel

Je komt voor de job van Teamleader Productie in aanmerking wanneer je over een technisch bachelordiploma beschikt (of gelijkwaardig door ervaring). Relevante ervaring in een leidinggevende rol is een belangrijke troef. Je bent iemand die graag initiatief neemt, organiseert en coördineert. Je bent analytisch en communicatief. We zoeken een leider die graag op een coachende en motiverende manier met zijn team samenwerkt. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

Aanbod

Bridon - Bekaert biedt je voor de job van Teamleader Productie een aantrekkelijk salaris aan dat aangevuld wordt met extralegale voordelen. Deze internationale groep biedt je tal van mogelijkheden aan om je verder te ontplooien en door te groeien. Je komt terecht in een groeiomgeving!

Interesse in de job Teamleader Productie bij Bridon - Bekaert te Aalter? Solliciteer online of contacteer Carolien Seynaeve van Hays Engineering Gent via 0498 17 65 42 of 09 269 25 43.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Teamleader / meestergast / ploegleider

Populaire jobs in Teamleader / meestergast / ploegleider:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.