Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 16

Volgende
CSP Engineering

Teamleader Operations

Via CSP Engineering

Staat 8 dagen op Jobat.be

CSP Engineering (www.csp-engineering.com) uit Dessel is sinds 1994 een gevestigde waarde in automatiseringsprojecten en installaties op maat. Wij zijn vooral gespecialiseerd in de ontwikkeling en de bouw van hoogtechnologische machines voor de productie van parketvloeren. Onze innovatieve installaties, waarvan sommige uniek zijn in de wereld, bewijzen dan ook hun meerwaarde in bedrijven in heel Europa (Tsjechië, Duitsland, Portugal, Italië, …) en ook vanuit Canada is de interesse groot. Om onze productie en dienstverlening verder uit te bouwen, zijn we op zoek naar een:

Teamleader Operations

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van onze productie- en customer serviceafdeling. Je zorgt er samen met je gespecialiseerde team van 6 personen voor dat onze machines feilloos geassembleerd en getest worden. Dit doe je in nauwe samenwerking met onze R&D-afdeling. Je zorgt na de positieve testruns dat de demontage, het (internationale) transport, de installatie en de opleidingen ter plaatse correct en nauwkeurig verlopen. Als leidinggevende motiveer en coach je je team om de vooropgestelde kwaliteit en planning te behalen. Als organisatietalent initieer je verbeteringen, stel je technische instructies, richtlijnen en procedures op en stimuleer je op een positieve manier de naleving ervan.
 

Profiel

Je beschikt over een master elektromechanica of hebt gelijkwaardige ervaring als teamleader binnen een productiecontext. Je combineert een sterke technische kennis met uitstekende peoplemanagement- en organisatieskills. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en werk je waar nodig operationeel mee om het team te ondersteunen. Sporadische opdrachten in het buitenland schrikken je niet af. Je spreekt vlot Engels. Ook in het Duits en het Frans trek je je uit de slag.
 

Aanbod

Werken in een hoogtechnologische R&D-omgeving, filevrij te bereiken. Een veelzijdige en afwisselende functie met uitdaging, verantwoordelijkheid en een internationaal karakter. Een competitief loon met extralegale voordelen.
 
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Productontwikkeling, Operations' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.