Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 71

Volgende
Colruyt Group

Teamleader Logistiek

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Teamleader Logistiek

Functieomschrijving

In de distributiecentra van Colruyt ontvangen we goederen, beheren we voorraden en zorgen we dat alles mooi op tijd in de winkels geraakt, elke dag opnieuw. Als teamleader logistiek coach je een team en samen met hen zorg je ervoor dat alles op wieltjes loopt.

 

Als teamleader stuur je een team van +/- 35 medewerkers aan in één van onze distributiecentra. Je geeft leiding en zorgt ervoor dat je medewerkers zich kunnen ontwikkelen en plezier beleven aan hun job.

Daarnaast laat je alle dagelijkse processen efficiënt, vlot en veilig verlopen. Je organiseert je dienst zodat alles op wieltjes loopt. Samen met het afdelingshoofd en collega-teamleaders, zorg jij ervoor dat de vooropgestelde volumes dagelijks verwerkt en afgewerkt worden en de producten tijdig naar de winkels doorgestuurd worden. Je staat in voor planning, opvolging en rapportering.

Via overleg met je collega-teamleaders zorg je voor de juiste ondersteuning van de medewerkers en werk je constant aan een klimaat van samenhorigheid en respect. Daarnaast volg je bepaalde kern- en stuurcijfers op en rapporteer je hierover.

Na een tijdje ken je onze bedrijfs- en werkprocessen zo goed dat je zelf ziet waar het nog beter kan. Je komt dan met slimme voorstellen voor meer efficiëntie en zet ze ook om in de praktijk. Via werkgroepen en projectgroepen  werk je mee aan de verdere uitbouw van onze logistieke processen, ons distributiecentrum, onze klantenservice, enzovoort. Kortom: je helpt de missie en het strategische plan van ons bedrijf mee realiseren.

Je werkt in Halle of Ghislenghien (beide zijn mogelijk voor jou).

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelordiploma of gelijkwaardige ervaring en al een eerste ervaring in het leiden en coachen van medewerkers.
 • Flexibiliteit – Je werkt in ploegen van 6u tot 14u en 14u tot 22u, zoals iedereen van je team. Avondwerk, regelmatig weekendwerk en wisselende uurroosters maken dus deel uit van je leven.
 • Eigen inbreng – Het is onmogelijk om al je taken in lijstjes en procedures te gieten. Maar dat moet ook niet voor jou. Jij ziet zelf wat er moet gebeuren. Je stelt dingen in vraag en neemt initiatief waar nodig.
 • People management – Je kan een team begeleiden, coachen en motiveren en haalt er voldoening uit. Bovendien ben je contactvaardig en kan je goed luisteren.
 • Organisatievermogen – Je bent organisatorisch aangelegd en weet van aanpakken. Daarnaast denk je kostenbewust en doelgericht.
 • Talenkennis - Je spreekt goed Nederlands en Frans: je drukt je vloeiend uit in één van beide talen en kan in de andere taal minstens een gesprek voeren met je collega’s.

Aanbod

 • Ruimte voor jezelf – Bij Colruyt Group werken bijna 29.000 mensen. En toch zijn we geen nummers. Jij krijgt hier de ruimte om te zijn wie je bent, en de vrijheid om initiatief te nemen.
 • Blijven leren en ontwikkelen – Je kan rekenen op coaching en begeleiding, én op je collega’s. Je leert niet alleen veel bij on-the-job, maar krijgt ook de kans om interne en externe opleidingen te volgen.
 • Doorgroeikansen – Wil je op termijn een stapje hogerop? Bij Colruyt Group zijn er verschillende kansen om door te groeien.
 • Correcte vergoeding – Boven op je nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen.

Interesse?

Dieter Van Achter
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Frans, Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.