Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 11

Teamleader ICT

271465611

Via AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Teamleader ICT

Functieomschrijving

Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een teamleader ICT, waarbij je verantwoordelijk bent voor het bijsturen van andere ICT-medewerkers. Daarvoor werk je nauw samen met de ICT-coördinator. Als teamleader sta je in voor alle dagdagelijkse activiteiten van het team. Organisatie en opvolging van alle activiteiten en van de transversale projecten met de andere afdelingen worden door jou verzorgd. Met oog voor een efficiënte en continue werking creëer je een draagvlak en geef je vorm aan de gegeven operationele ICT-doelstellingen. Eigen voorstellen om deze doelstellingen te behalen zijn zeker welkom. Bestaande ICT-diensten en -systemen pas je, conform aan de behoeften van de huidige en nieuwe bedrijfsprocessen en -activiteiten, aan. Opvolging is een groot aspect aan de job, waarbij je de ICT-omgeving en -dienstverlening opvolgt. In opdracht van de ICT-coördinator sta je ook in voor de voorbereiding en opvolging van projecten.

Profiel

Voor deze functie zijn we op zoek naar een communicatieve people-manager die beschikt over een professionele bachelor. Ervaring met het onderhouden van een bestaand ICT-infrastructuur is belangrijk, terwijl relevante ervaring met applicatiebeheer in een software development omgeving (SAAS - SOA) een meerwaarde kan betekenen. Daarnaast heb je kennis van volgende systeembeheertaken: datacentertechnieken, virtualisatie, LAN- & WAN-connectiviteit, storagesystemen, back-up, servers (Linux en Windows), Microsoft Ative Directory, Exchange, security en monitoring. Implementatie van hard- en software zijn jou niet onbekend, net als escalatie van en ondersteuning bij technische incidenten. naast het Nederlands spreek je vloeiend Frans. Ben jij het organisatietalent met zin voor initiatief die wij zoeken?

Aanbod

Naast een contract van onbepaalde duur met een competitief loon en extralegale voordelen wil dit bedrijf kansen creëren voor het mensen. Ze bieden gerichte opleidingen aan om je eigen professionele vaardigheden verder te ontwikkelen en te ontplooien.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Project management
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.