Terug naar zoekresultaten

Teamleader Expeditie

385653004

Via AGO Jobs & HR

Staat 10 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Teamleader Expeditie

Functieomschrijving

U zorgt voor de uitvoering van de werkzaamheden door de medewerkers, de continuïteit en de optimale werking binnzen de afdeling teneinde de juiste voedingsproducten te picken, te verzamelen en te verzenden comform de vooropgestelde tijdsplanning, effeciëntiegraad en de geldende kwaliteitsnormen. U draagt actief bij tot het behalen van de efficiëntiedoelstellingen door zelf werkzaamheden uit te voeren.

Profiel

Een specifieke vooropleiding is niet noodzakelijk, een interne opleiding wordt voorzien. u beschikt over een eerste leidinggevende ervaring, eventueel als assistent teamleader in het bedrijf. Ervaring in de voedingssector is een pluspunt. U hebt kennis van het nederlands en een praktische kennis van Frans en engels. U hebt geen 9 to 5 mentaliteit en werken in een koele omgeving schrikt u niet af.

Aanbod

Het bedrijf biedt jou de gelegenheid te werken in een jong en ondernemend bedrijf, je funtcioneert in een sterk team waar zelfstandig werken, zelfontplooiing en initiatief nemen belangrijke bedrijfswaarden zijn. Men biedt jou een interessant loonpakket aan en een uitdagende werkomgeving.
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.