Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 49

Volgende

TEAMLEADER CNC PRODUCTIE

* Opvolging productie, twee ploegen
* Coaching, technische ondersteuning en implementatie voorstellen / technologieën
* Aalter

Hays Engineering | Eeklo | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een metaalverwerkend productiebedrijf met een groot CNC machinepark, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Teamleader.

TEAMLEADER CNC PRODUCTIE

Functieomschrijving

In de job van Teamleader CNC productie ben je verantwoordelijk voor het vlot en efficiënt verloop van de productie. Je bent verantwoordelijk voor ongeveer team van ongeveer 20 gespecialiseerde productiemedewerkers die in twee ploegen werken. Je coacht, evalueert en motiveert je team. Je volgt de productie activiteiten op en zorgt voor de nodige informatieoverdracht aan je team en de Productie Manager. Je zorgt dat de nodige tools en machines beschikbaar zijn en dat je team voorzien wordt van de nodige materialen. Je zorgt ervoor dat de juiste mensen aan de juiste werkposten ingezet worden en staat in voor de nodige technische ondersteuning. Tenslotte zal je ook instaan voor de implementatie van verbetervoorstellen en de nieuwste technologieën in de productie.

Profiel

Je komt voor de vacature van Teamleader CNC productie in aanmerking wanneer je over een technisch master- of bachelordiploma beschikt (bv. elektromechanica, industrieel ingenieur…) of gelijkwaardige ervaring kunt voorleggen. We zoeken een kandidaat die affiniteit heeft met een mechanische context. Je kan leidinggevende ervaring voorleggen. Je bent bereid om in twee ploegen te werken (5.30-10.30u en 13.30-21.30u).

Aanbod

In de job van Teamleader CNC productie kom je terecht in groeiend productiebedrijf dat je een stabiele werkomgeving aanbiedt. Naast variatie en een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen wordt jou een job met veel verantwoordelijkheden aangeboden in een toffe werksfeer.

Interesse in de job van Teamleader CNC productie in Aalter? Solliciteer online of contacteer Carolien Seynaeve van Hays Engineering Gent via 09 269 25 43 of 0498 17 65 42.

Interesse?

Hays Gent
Carolien Seynaeve
0032498176542
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.