Terug naar zoekresultaten

Teamleader afdeling verpakking

385010194

Via AGO Jobs & HR

Staat 5 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Teamleader afdeling verpakking

Functieomschrijving

U zorgt voor de uitvoering van de werkzaamheden door de medewerkers, de continuïteit en de optimale werking binnen de afdeling. U verpakt de voedingsproducten conform de vooropgestelde tijdsplanning, productierendement en de geldende kwaliteitsnormen. U draagt actief bij tot het behalen van de productierendementen door ook zelf werkzaamheden uit te voeren.

Profiel

er is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk, een interne opleiding wordt voorzien. U beschikt over een eerste leidinggevende ervaring, eventueel als assistent teamleader. Ervaring in de voedingssector is een pluspunt. U hebt een goede kennis van Nederlands en u kunt Engels en Frans praktisch gebruiken. U hebt geen 9 to 5 mentaliteit en werken in een koele omgeving schrikt u niet af.

Aanbod

Het bedrijf biedt jou de gelegenheid te werken in een jong en ondernemend bedrijf. U functioneert in een sterk team waar zelfstandig werken, ontplooiing en initiatief nemen belangrijke bedrijfswaarden zijn. Er word u een interessant loonpakket aangeboden en een uitdagende werkomgeving.
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.