Terug naar zoekresultaten

Teamleader (2-ploegen) - Grafische sector

421091460

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Teamleader (2-ploegen) - Grafische sector

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten, een modern grafisch bedrijf regio Oostakker, is AGO technics op zoek naar een Teamleader Productie. Binnen jouw functie ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je ziet toe op- en coördineert de uitvoering van de verschillende orders volgens de gekende werkprocessen met als doel een optimale productiecapaciteit te kunnen realiseren volgens de vooropgestelde planning; - Je staat in voor het aanwenden van een zo efficiënt mogelijk productieapparaat inzake inzetten van personeel en de balans productiviteit/kwaliteit met als doel een optimale kosten/baten verhouding te bereiken; - Je volgt nauwgezet de kwaliteit van het opgeleverde op met als doel tijdig te kunnen bijsturen in geval van problemen en de hoge kwaliteitsstandaarden te handhaven; - Je ziet toe op, coördineert en registreert de uitvoering van het periodiek preventief onderhoud van het machinepark volgens de vooropgestelde voorschriften met als doel machinestilstand te vermijden; - Je leeft de beleidslijnen na en spoort de anderen aan dit ook te doen met als doel het veilig en correct uitvoeren van het productiebeleid; - Je coacht, motiveert en stuurt de medewerkers van de productie aan met als doel hun competenties optimaal in te zetten en het rendement te maximaliseren; - Je zorgt voor een doeltreffende overdracht bij de ploegwissel, je communiceert professioneel naar andere afdelingen en je woont periodiek de productiemeeting bij met als doel in te staan voor een optimale communicatieoverdracht rond de lopende productieopdrachten, kwaliteitsissues, aanpassingen machinepark, personeel,... ; - Je neemt actief deel aan verbeteringsprojecten met als doel het productieproces continu te verbeteren en de meest geavanceerde technieken toe te passen.

Profiel

- Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie binnen een productieomgeving.
- Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond of u hebt een hogere technologische opleiding genoten.
- Je bent bereid in een 2- of 3 ploegenstelsel en/of weekendploeg te werken.
- Je bent een charismatische leider die over sterke people management skills beschikt waardoor U mensen weet te motiveren en te enthousiasmeren.
- Je hebt oog voor kwaliteit en bent in staat anderen hiertoe aan te zetten.
- Ervaring met 5S, Continuous improvement/Kaizen, OHSAS, ISO, BRC,? is een absolute meerwaarde.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf in volle expansie binnen de regio Gent. Daarnaast zorgt de zeer brede waaier aan producten en hun ruim machinepark voor een zeer afwisselende doch uitdagende functie. Je komt terecht in een creatieve en innovatieve omgeving waar autonomie en initiatief nemen wordt gestimuleerd.
Tenslotte biedt de firma een competitief salaris in functie van uw capaciteiten en ervaring. Interesse? Stuur dan zeker jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.