Terug naar zoekresultaten

Team Leader Applications & Development

460098266

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 51 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Team Leader Applications & Development

Functieomschrijving

Je bent leidinggevende voor een gemotiveerd team dat de programmatie, integratie en onderhoud van onze eigen IT-packages verzorgt. Als expert zal je je team stimuleren en ondersteunen om te groeien. Op deze manier garandeer je de kwaliteit van onze dienstverlening. Naast je eigen team zal je samenwerken met externe partners en consultants. Met jouw kennis en expertise ondersteun je je teamleden en stuur je ze bij waar nodig. Je waakt over de vooruitgang van de dagelijkse projecten en hun technische invulling. Voor lopende projecten geef je sturing en bepaal je de planning naargelang de doelstellingen. Je denkt niet alleen in het nu, je denkt ook aan de toekomst. Zo sta je in voor het (laten) ontwikkelen van nieuwe software en het integreren van de nieuwste technologie, tooling en technieken. Als expert ben je vast aanspreekpunt voor onze verschillende departementen in verband met software, vernieuwingen en afdeling overschrijdende projecten. Daarnaast bouw je ook mee aan de volgende generatie van bedrijfssoftware.

Profiel

Je hebt bewezen ervaring in een gelijkaardige functie en bezit minimaal een Bachelor opleiding in een ICT richting. Je hebt ook ervaring met het aansturen van een multidisciplinair team.

Je hebt grondige kennis van moderne development en integratie technieken, tooling en technologie;

Build Automation, Automated Deployment, Scripting, Unit Tests, Web & Micro Services, Service Bus architecture, OTAP/DTAP
.NET, C#, SQL Server, HTML/JavaScript/CSS, PowerShell.

Pluspunten zijn ervaring met integratie, support en migratie van legacy technologie en rapporteringstechnologieën. Je hebt kennis van het Nederlands en het Engels.

Aanbod

Je kan rekenen op een marktconform salaris aangevuld met allerlei voordelen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen IT
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen IT
Tel.: 03 213 86 50
Email: antwerpen.it@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.