Terug naar zoekresultaten

1 van 15

Volgende
StanleyBlack&Decker

Team Captains

(meewerkende teamleaders)

Bij StanleyBlack&Decker

Staat 8 dagen op Jobat.be

For Those Who Make The World

Stanley Black + Decker is sinds 1843 een toonaangevende leverancier van slimme en krachtige gereedschapsoplossingen die het verschil maken. Met deze gereedschappen helpen we dagelijks professionelen en minder professionelen om het maximale uit hun werk te halen. Voor iedereen die veranderingen wil zorgt Stanley Black+decker voor de juiste gereedschappen en innovatieve oplossingen. Vandaag zoeken we voor onze groeiende organisatie in Tessenderlo

Team Captains

Functieomschrijving

Als team captain ondersteun je je team in een 2-ploegenstelsel. Elke dag werk je samen met je team om de orders op tijd en correct bij de klant te krijgen. Door mee te werken in je team en je team dagelijks te coachen zorg je voor een enthousiaste sfeer waarin de doelstellingen keer op keer worden gehaald. Heb je ideeën om processen te verbeteren? Bijons werk je hieraan mee.

Ervaring in de logistiek? Dat is positief maar geen noodzaak.

Profiel

Jij bent een enthousiaste persoon die graag teams begeleidt. Je hebt een open aanpak en een gedrevenheid om doelen te bereiken. We blijven groeien als stanley Black&decker en dat is een omgeving waarin je je comfortabel voelt. Door je sterke communicatie neem je je team mee en plan je je teamleden slim in met oog voor hun kennis en kunde. Als teamplayer schrikt het je niet af om mee te helpen en zo actief bij te dragen aan de doelstellingen van je team.

Aanbod

Werken bij Stanley Black+Decker betekent leuk en uitdagend werk in een actieve werkomgeving met een positieve sfeer. De kernwoorden integriteit, klantgerichtheid, respect en verantwoordelijkheid kenmerken onze bedrijfscultuur. Als een hecht team bundelen we onze ideeën en werken we samen aan continue verbeteringen. We zijn toonaangevend en omdat te blijven, zetten we sterk in opleidingen van onze mensen en groeikansen binnen onze organisatie. In onze omgeving oefen je je job uit met grote zelfstandigheid met veel ruimte voor initiatief.
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / Meestergast / Ploegleider' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.