Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 11

Volgende
STIB-MIVB

Talent Manager (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Talent Manager (M/V)

Functieomschrijving

Je ontwikkelt en implementeert het beleid inzake talent management voor de bedienden en kaderleden van de MIVB, in overleg met de directie. Je garandeert het goede verloop van de huidige processen inzake talent review & succession planning, met een bijzondere focus op de opvolging van de resultaten. Je laat deze evolueren in functie van de behoeften van de organisatie en de goede praktijken ter zake. Je wordt een referentie ter zake, je verschaft relevant advies. Je bent de bevoorrechte contactpersoon voor de ontwikkeling van het Management Team (de top 50 van de MIVB), in samenwerking met de MIVB Academy en de HR Business Partners.

Je beheert projecten met betrekking tot talent management of werkt hieraan mee, zoals de ontwikkeling van een competentiemodel in de verschillende HR-domeinen, de ontwikkeling van de individuele ontwikkelingsplannen, enz.

Je superviseert het beheer van de young starters (16 management trainees), met de hulp van een manager die daarvoor verantwoordelijk is en die aan jou rapporteert.

Profiel

* Niveau master of gelijkwaardig door ervaring.
* Professionele ervaring van minimum 10 jaar waarvan 2 à 5 jaar in talent management.
* Een eerste ervaring met people management is een pluspunt.
* Blijk geven van visie en creativiteit op het vlak van talent management.
* Beschikken over analyse-en synthesevaardigheden, en voorstellen kunnen formuleren.
* In staat zijn om concrete resultaten te leveren.
* Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden en relationele vaardigheden.
* Een goed ontwikkelde emotionele intelligentie.
* De 2de landstaal (zeer) goed beheersen.

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 49 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.