Terug naar zoekresultaten

Talent acquisition specialist - Technische Profielen - Regio Gent

374826901

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Talent acquisition specialist - Technische Profielen - Regio Gent

Functieomschrijving

AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Door groei zijn wij voor onze technische divisie in Wondelgem, nabij Gent op zoek naar een derde collega HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van technische profielen. Dit gaat zowel over technische arbeidersprofielen zoals onderhoudstechniekers als technische bediendeprofielen zoals projectingenieurs. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door voor hen op lange termijn de perfecte match te vinden. Je zorgt voor een stipte en nauwkeurige opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

Profiel

Je beschikt bij voorkeur over een bachelor of een master binnen een relevante richting zoals bedrijfspsychologie, personeelswerk, handelswetenschappen, communicatiewetenschappen, ... Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring in de HR- wereld, bij voorkeur als recruiter. Dit kan door middel van een stage of vakantiejob. Je spreekt en schrijft vlot Nederlands. Je bent communicatief sterk en je telefoneert graag. Je bent commercieel ingesteld en gaat altijd tot het uiterste om je doelen te bereiken. Je beschikt over een dynamische persoonlijkheid met een hele flexibele ingesteldheid naar werkuren en takenpakket. Je beschikt over een positieve ingesteldheid en een hands-on mentaliteit. Kortom, je bent een people person die zeer snel en spontaan nieuwe contacten legt.

Aanbod

Bij Ago Jobs & HR kom je terecht in een zeer boeiende en dynamische omgeving waar je voor mensen werkt mét mensen. Je krijgt heel wat interne opleidingen en een competitieve verloning.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Rekrutering & selectie
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.