Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 15

Volgende
MetiSelect

talent acquisition specialist (m/v)

MetiSelect | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

Onze klant, gekend van groothandels, is gekend voor zijn sterke visie met waarde en normen in functie van hun team. 

talent acquisition specialist (m/v)

Functieomschrijving

Als talent acquisition specialist bepaal je, in overleg met een team van recruiters, de rekruteringsstrategie voor alle marketing- en communicatieprofielen voor de verschillende operating units van onze klant. Door jouw uitgebreide kennis van deze profielen begrijp je goed hun leefwereld en communiceer je onze employer brand overtuigend naar deze doelgroep. Je onderzoekt en optimaliseert de candidate journey van onze sollicitanten waardoor je hun beleving nog verbetert.

Je beheert het rekruteringsplan in samenwerking met ons intern communicatiebureau. Hiervoor maak je briefings van je rekruteringsstrategie, woon je redactievergaderingen bij, beheer je de budgetten en volg je mee de resultaten op. Met je collega’s vertaal je jouw communicatiestrategie naar relevante content voor je doelgroep.

Je bouwt een breed netwerk uit van externe contacten binnen de onderwijssector door jobbeurzen te bezoeken en ook zelf jobevenementen te organiseren. Ten slotte geef je adviezen over nieuwe jobboards en onderhoud je nauwe contacten met selectie- en interimkantoren die zich toespitsen op marketingprofielen.

Profiel

Je hebt minstens 2 à 3 jaar werkervaring in rekrutering en selectie of in marketing en employer branding.


Je communiceert en onderhoudt nauwe contacten met interne collega’s en externe partners. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en je kan vlot en professioneel contacten leggen.


Je legt makkelijk contacten en bouwt hechte partnerships uit. Dit komt goed van pas wanneer je deelneemt aan een jobbeurs of die zelf organiseert.


Op basis van jouw expertise in de arbeidsmarkt creëer je overtuigende rekruteringsboodschappen om de juiste kandidaten aan te brengen. Jouw inzet bepaalt mee het succes van onze rekrutering.


Je spreekt vlot Nederlands en je hebt een zeer goede basiskennis van het Frans. Zo kan je eenvoudig communiceren met al je collega’s en medewerkers.

Aanbod

Afwisseling – Je komt dagelijks in contact met de meest uiteenlopende profielen. Dat zorgt voor de nodige variatie.


Ondersteuning – Je krijgt een doorgedreven opleiding. Nadien kan je steeds rekenen op de steun en feedback van je team van collega-recruiters.


Ruimte voor jezelf – no-nonsense en flexibiliteit. Bij onze klant mag je zijn wie je bent. Ze helpen je ook om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen.
 
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Interesse?

TAV Tanja 
 
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen
  • Tankkaart
  • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.