Terug naar zoekresultaten

1 van 13

Volgende
Colruyt Group

Talent Acquisition Specialist Logistiek Colruyt Group

Recruitment Specialist Logistiek

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Talent Acquisition Specialist Logistiek Colruyt Group

Functieomschrijving

De juiste medewerker op de juiste plaats, daar staan we voor bij Colruyt Group. Voor alle bedrijven in onze groep selecteren we daarom een gevarieerde mix van profielen. Als talent acquisition specialist bepaal je mee onze rekruteringsactiviteiten, zodat we steeds het beste talent kunnen aantrekken.

 

Als rekruteringsverantwoordelijke organiseer je mee de rekruteringsactiviteiten voor de logistieke afdeling van Colruyt Group en volg je ze nadien op. Door jouw uitgebreide kennis van technisch uitvoerende profielen begrijp je onze doelgroep en communiceer je onze employer brand overtuigend naar de gewenste profielen op de arbeidsmarkt. Je onderzoekt en optimaliseert de candidate journey van onze sollicitanten door hun beleving rond Colruyt Group te verbeteren.

Je beheert het communicatieplan rond onze rekrutering in samenwerking met ons intern communicatiebureau (CCX). Hiervoor maak je briefings van je rekruteringsstrategie, woon je redactievergaderingen bij, beheer je de budgetten en volg je mee de resultaten op. Met je collega’s van CCX vertaal je uiteindelijk jouw communicatiestrategie naar relevante content voor je doelgroep.

Op extern vlak bouw je een hechte relatie uit met technische scholen en onderwijsinstellingen en beslis je in samenspraak met je collega-rekruteringsverantwoordelijken welke jobbeurzen we bezoeken. Je organiseert bovendien ook zelf jobevenementen voor Colruyt Group, waarvan je jouw doelgroep en alle stakeholders tijdig op de hoogte brengt. Ten slotte geef je adviezen over nieuwe jobboards en onderhoud je nauwe contacten met selectie- en interimkantoren die zich toespitsen op technische uitvoerende profielen op de arbeidsmarkt.

 

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

Profiel

 • Ervaring – Je hebt minstens één jaar werkervaring in rekrutering en selectie.
 • Vlotte omgang – Je communiceert en onderhoudt nauwe contacten met interne collega’s en externe partners. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en je kan vlot en professioneel contacten leggen. Een uitstekende kennis Nederlands en een goede kennis Frans helpen daar zeker en vast bij.
 • Netwerker – Je legt makkelijk contacten en bouwt hechte partnerships uit. Dit komt goed van pas wanneer je op een jobbeurs staat of die zelf organiseert.
 • Verantwoordelijkheid – Op basis van jouw expertise in de arbeidsmarkt creëer je overtuigende rekruteringsboodschappen om de juiste kandidaten aan te brengen. Jouw inzet bepaalt mee het succes van onze rekrutering.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Frans en je hebt een zeer goede basiskennis van het Nederlands. Zo kan je eenvoudig communiceren met al je collega’s en medewerkers.

Aanbod

 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen.
 • Afwisseling – Je komt dagelijks in contact met de meest uiteenlopende rekruteringsactiviteiten. Dat zorgt voor de nodige variatie.
 • Ondersteuning – Je krijgt een doorgedreven opleiding. Nadien kan je steeds rekenen op de steun en feedback van je collega-rekruteringsverantwoordelijken.
 • Ruimte voor jezelf – Wie Colruyt Group zegt, zegt meteen ook no-nonsense en flexibiliteit. Bij ons mag je zijn wie je bent. We helpen je ook om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Interesse?

Charlott Coppens
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 48 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.