Terug naar zoekresultaten

SYSTEM ENGINEER

* Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring
* Rol als systeembeheerder/system engineer
* Tewerkstelling in Oostkamp

hays | Brugge | Onbepaalde duur, Voltijds

Voor een gekende speler binnen de retailsector met een nationaal verspreid winkelnetwerk is Hays IT op zoek naar een system engineer.


SYSTEM ENGINEER

Functieomschrijving

Als system engineer ben je, in nauwe samenwerking met de support engineers en IT operations manager, verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en de ondersteuning van alle computerinfrastructuur, alsook voor de implementatie van nieuwe ICT-projecten. Het is jouw taak om de nodige continuïteit van systemen te garanderen aan de verschillende vestigingen en centrale diensten van het bedrijf. Je zoekt naar optimalisaties en werkt mee aan de uitwerking en oplevering van complexe IT-projecten. Bovendien draag je bij tot het verdere design en de optimalisatie van de ICT-infrastructuur en architectuur.


Profiel

Idealiter beschik je als system engineer over een bachelordiploma informatica of ben je gelijkwaardig door ervaring. Om succesvol te zijn binnen jouw rol beschik je best over kennis en/of ervaring met MS Windows Server, virtualisatie (Citrix/VMWare), beveiligingstechnieken en/of integratietechnieken op applicatie- en databaseniveau (Microsoft technologie). Affiniteit met ERP en andere bedrijfsapplicaties vormen een plus. We zijn op zoek naar een echte teamplayer met sterke analytische en communicatieve skills. Je hanteert steeds een projectmatige aanpak en werkt planmatig en gestructureerd. Klantgerichtheid en flexibiliteit zijn een absolute must voor deze rol.


Aanbod

Onze klant biedt jou een uitdagende en afwisselde job als system engineer binnen een financieel gezond en groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk salarispakket (inclusief bedrijfswagen), tal van mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling binnen het bedrijf en leuke initiatieven om de aangename werksfeer te bevorderen maken het totaalplaatje compleet.

Ben jij gepassioneerd door alles wat betreft IT-infrastructuur, hou je van een uitdaging en heb je zin voor verantwoordelijkheid? Dan zal deze job jou ongetwijfeld liggen. Solliciteer online via onderstaande knop of neem contact op met Eva Laleman op het nummer 0498 17 67 01 voor meer info.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Netwerk, ict security

Populaire jobs in Netwerk, ict security:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brugge

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Netwerk, ict security' jobs in Brugge meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.