Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 15

Volgende

SYSTEM ENGINEER

* regio Linkeroever
* ervaring in cloud vereist bv. Azure
* NL & EN

Hays | Antwerpen & Haven | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 21 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een toonaangevende speler binnen de maritieme sector, zijn wij op zoek naar een IT SYSTEM ENGINEER. Je komt terecht in een team van 20 IT'ers en ondersteunt samen een omgeving van 1200 users.

SYSTEM ENGINEER

Functieomschrijving

Als IT SYSTEM ENGINEER sta je in voor de dagdagelijkse IT-ondersteuning van je collega's op het hoofdkantoor (Linkeroever) en voor de andere locaties. 1st line support is voor rekening van je collega's van de service desk. Naast de support (telefonisch, via e-mail en on-site) van deze Windowsomgeving zal je onder andere ook instaan voor: installatie hard- en software, telefonie, aanmaken gebruikers, network support, beheer service desk procedures, beheer van de servers, … Verder zorg je voor het algemene beheer en de optimalisatie van de interne IT-applicaties. Ook werk je projectmatig bv. implementatie Skype For Business. Rapporteren doe je aan de operations manager.

Profiel

Voor deze vacature beschik je over minimum 5 jaar ervaring in een IT system engineer rol. Op vlak van systeembeheer ziet de omgeving er als volgt uit: Windows Servers, Cisco netwerken, virtualisatie (VMware, Citrix), VOIP, Firewall's, back-ups, recovery, Azure, Cloud, Oracle ERP, Verder ben je vlot in het Nederlands & Engels. Je bent leergierig, communicatief en hanteert een hands-on mentaliteit. Je voelt je thuis in een medische omgeving.

Aanbod

Onze klant biedt een boeiende en uitdagende job in een groeiende omgeving. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid en wordt gestimuleerd om te komen met nieuwe ideeën. Je kunt rekenen op een mooi salarispakket (o.a. thuiswerk, glijdende uren, bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, …).

Interesse om aan de slag te gaan als IT SYSTEM ENGINEER? Solliciteer dan bij Julie Govaerts van Hays IT op het nummer 0498/17 67 14.

Interesse?

Hays Antwerpen
Julie Govaerts
0498176714
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Systeemanalyse' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.