Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 14

Volgende
Ardekay

System Engineer | Gent | €55.000/jaar

Via Ardekay

Staat 14 dagen op Jobat.be

Waar ga je werken als System Engineer?

Deze onderneming richt zich onder andere op ICT Business Solutions aan KMO's en bedrijven tot 500 werknemers. Met ICT Business Solutions bedoelen we dan IT-infrastructuurprojecten die zeer variërend kunnen zijn naargelang de noden van de klanten. Dus variëteit troef bij deze bekende speler. Als System Engineer kom je ook terecht in een bedrijf dat écht om u geeft. Wat we daarmee bedoelen, is dat er zeer veel aandacht wordt gegeven aan de ontwikkeling van de werknemers hun kennis. Niet alleen dat, maar er worden ook heel flexibele uren gehanteerd. Dat vinden we ook normaal in de huidige tijden: een 9-to-5 job is een zaak uit het verleden. Tot slot worden er verscheidene teamevenementen georganiseerd, want gezelligheid en collegialiteit maakt alles toch wat aangenamer op de werkplaats.

System Engineer | Gent | €55.000/jaar

Wat ga je doen als System Engineer te Gent?

Als System Engineer kom je terecht bij een van de bekendste bedrijven in Oost-Vlaanderen op het gebied van ICT Business Solutions. Als consultant ga je langs bij KMO's en grote bedrijven tot zo'n 500 medewerkers. Hierdoor heb je naargelang jouw ervaring de keuze om je eerst te focussen op de KMO's, maar mocht je al veel ervaring achter de rug hebben om de grote bedrijven aan te pakken, dan kan je deelnemen aan migratieprojecten, uitbreidingsprojecten, verbeteringsprojecten. Deze projecten hebben te maken met veel domeinen binnen System Engineering zoals Virtualisatie, Networking, Cloud, Back-up en nog veel meer. Voor de System Engineer die droomt van een zo breed mogelijke kennis omtrent System Engineering is dit de uitgelezen opportuniteit.

Wat wordt er van jou verwacht als System Engineer?

* Bachelor IT of gelijkwaardig door ervaring;
* Minstens 2 jaar ervaring als System Engineer of andere relevante functie;
* Een brede kennis van de Windows-omgeving: Virtualisatie, Networking, Cloud, Back-up en meer. U hoeft natuurlijk niet alles te kennen, maar hoe breder de kennis, hoe beter natuurlijk!
* De volle inzet en kwaliteitsvolle kunstwerkjes voor de klanten willen afleveren.

Wat wordt jou geboden als System Engineer?

* Bruto jaarsalaris tot €55.000;
* Firmawagen met tankkaart;
* Laptop, smartphone, mobiel abonnement, internetvergoeding, collectieve bonus, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering;
* 5 verplichte opleidingsdagen en daarbuiten nog veel andere optionele opleidingen/training met certificaten als einddoel.
* Een team dat je echt leert kennen, want gezelligheid is onmisbaar om elke dag met vreugde de handen uit de mouwen te slaan.

Meer informatie of direct solliciteren?


Voor een directe sollicitatie klik je op "solliciteer op deze vacature". Heb je liever eerst wat meer informatie? Contacteer me dan vrijblijvend op steven.symons@ardekay.com of +32 (0) 3 500 93 99.

Keywords: System Engineer - Gent - Windows - Virtualisatie - Networking - Cloud - Back-up

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Systeemanalyse' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.