Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 6

Volgende
Colruyt Group

System Engineer Electronics & Embedded Systems (E-workplace) Colruyt Group

System Engineer Electronics & Embedded Systems (E-workplace) Colruyt Group

Colruyt Group | Huizingen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

System Engineer Electronics & Embedded Systems (E-workplace) Colruyt Group

Functieomschrijving

De dienst ‘e-workplace clients’ voorziet alle werkplekken van Colruyt Group van hardware-oplossingen. Als systeemingenieur Electronics & Embedded Systems zoek je de geschikte hardware. Of je ontwerpt hem zelf. Als specialist in je vak draag je elke dag bij aan de vernieuwing van onze organisatie.

 

Alle bedrijven van Colruyt Group werken met elektronische systemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het kassasysteem in onze winkels. Ofwel ontwikkelen we onze hardware zelf, ofwel kopen onze systeemingenieurs die aan en integreren ze de hardware in de totaaloplossing voor onze eindgebruiker. Tegenwoordig kiezen we voornamelijk voor die tweede mogelijkheid.

Als system engineer heb je dan ook regelmatig contact met leveranciers die hun producten komen voorstellen. Op basis van de interne vraag onderzoek je welke bedrijven ons de nodige hardware kunnen leveren. Vervolgens stel je een lastenboek op en contacteer je de leveranciers die in aanmerking komen. Dankzij jouw kritische selectie halen we telkens de juiste systemen in huis.

Voor bestaande, zelfontwikkelde hardware (inclusief de ingebedde besturingssystemen en systeemsoftware) bied je onze operationele diensten de nodige ondersteuning. Dat is dan ook je voornaamste focus, samen met de selectie en integratie van nieuwe hardware. Daarnaast kan je ook meewerken in andere subdomeinen van het team ‘e-workplace clients’. Dat gaat bijvoorbeeld over de selectie en het beheer van mobiele toestellen, de videofonie-omgeving, of de pc-omgeving gebaseerd op Windows en Mac.

Zit je op technisch vlak graag aan de bron en vind je het spannend om naar het hart van de logica te gaan? Dan is deze job vast iets voor jou. Na je inwerkingsperiode word jij een van dé elektronicaspecialisten van Colruyt Group.

Je werkt op onze Zenneveld-site in Huizingen, op de afdeling IT Infrastructure Services.

Profiel

 • Kennis en ervaring – Je behaalde een bachelor- of masterdiploma als industrieel ingenieur, met een specialisatie in elektronica en ingebedde systemen (o.a. Linux). Bovendien heb je kennis van programmeertalen (C++, C# en Java). Marktkennis of kennis van de andere domeinen van e-workplace is een pluspunt.
 • Talenkennis – Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Zo communiceer je vlot met alle collega’s en leveranciers.
 • Analytische geest – Je onderscheidt makkelijk hoofd- van bijzaak en je bent kritisch. Bovendien ben je een kei in organisatie en planning.
 • Leergierigheid – Je bent enthousiast om zoveel mogelijk bij te leren. Je zet dan ook met plezier je tanden in nieuwe uitdagingen en je wil graag mee evolueren in een snel veranderende omgeving.

Aanbod

 • Zekerheid – Je krijgt meteen een vast contract van onbepaalde duur binnen Colruyt Group, een stabiel en groeiend bedrijf.
 • Stimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een boeiende werkomgeving waarbij je de elektronica-infrastructuur van Colruyt Group mee vorm kan geven.
 • Grondige opleiding – Tijdens je inwerkperiode krijg je de steun van ervaren collega’s. Bovendien kan je rekenen op een ruim aanbod van interne en externe opleidingen. Zo ontwikkel je optimaal je talenten.
 • Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Interesse?

Mevrouw Liesbeth Geboers- Selectieverantwoordelijke
02 363 53 43
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Academische Bachelor
 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'It-architectuur' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.