Terug naar zoekresultaten
Smals

System Engineer DevOps

Smals | Brussel | Voltijds

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

System Engineer DevOps

Functieomschrijving

Als System Engineer DevOps maak je tools en systemen die de ontwikkelsnelheid verhogen en die het leven vereenvoudigen voor ontwikkelaars.
Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van infrastructuurplatformen en de bijhorende diensten (logging, monitoring, alarmen).
Je weet problemen op te lossen met betrekking tot grootschalige omgevingen voor webontwikkeling en met betrekking tot de volgende domeinen: netwerkservices, WAF/firewall, loadbalancers, HTTP/HTTPS-communicatie.
Je begrijpt de behoeften en vereisten op het vlak van server- en database-architectuur en zorgt ervoor dat deze beantwoord worden.
Je neemt deel aan de implementatie van CI/CD-practices (Continuous Integration, Continuous Delivery).
Tot slot ontwikkel je systemen en procedures die voldoen aan normen zoals de GDPR om de privacy en veiligheid van klantgegevens te waarborgen.

Profiel

Je behaalde een master- of bachelordiploma in de informatica en hebt al een eerste ervaring met DevOps en met microservices-architecturen (Docker, Openshift/Kubernetes, Openstack, HA proxy, Hypervisors, Nginx/Apache,…).
Je bent vertrouwd met het creëren van evolutieve infrastructuurplatformen voor SaaS/Paas/Vmaas-producten die Openshift & Openstack gebruiken.
De infrastructuur als code behandelen en een platform creëren waarop veilige, betrouwbare en krachtige gedistribueerde services kunnen worden uitgevoerd, motiveert je sterk.
Je neemt graag deel aan architectuurbesprekingen en wil graag betrokken zijn bij de beslissingen over de implementatiemethoden en de technologische keuzes.
Ten slotte beschik je over een goede kennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Smals

Alle jobs Netwerk, ict security

Populaire jobs in Netwerk, ict security:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Netwerk, ict security' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.