Terug naar zoekresultaten

System Engineer Citrix

Bij Smals | Brussel | Voltijds

Meer dan 1700 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

System Engineer Citrix

Functieomschrijving

Als System Engineer Citrix maak je deel uit van het infrastructuur team en ben je verantwoordelijk voor het beheer en verdere uitbouw van de Citrix (XenApp en XenDesktop) desktop virtualisatie infrastructuur.
Samen met een team van infrastructure, system en network engineers werk je oplossingen uit voor verschillende federale overheidsinstellingen.
Je bent verantwoordelijk voor de nodige installaties, upgrades en configuraties op het gebied van werkplek virtualisatie.
Bovendien analyseer je de omgeving kritisch en formuleer je verbeteringsvoorstellen.
Tot slot verzorg je de documentatie van de installaties.

Profiel

Je hebt een bachelor- of een masterdiploma in een informaticarichting.
Je hebt een goede eerste ervaring opgebouwd in Citrix XenApp, Citrix XenDesktop of Citrix Provisioning Services.
Je bent vertrouwd met Windows Server besturingssystemen (Server 2008, 2012, 2016) en/of server virtualisatie en/of networking.
Kennis van Microsoft Application Virtualization, VMWare vSphere, Microsoft Software Restriction Policies, PowerShell, Microsoft replicatie DFSR, Active Directory of Group Policies is een pluspunt.
Je hebt een passie voor technologieën. Je houdt ervan nieuwe oplossingen te bestuderen, analyseren en evalueren om zo uitdagingen te overwinnen.
Je beschikt over een groot leervermogen en schoolt jezelf regelmatig bij.
Je bent flexibel, systematisch, geordend en oplossingsgericht. Je werkt graag in team en je zet je leervermogen in om mee te groeien met je evoluerende werkomstandigheden.
Tot slot heb je een goede basiskennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Smals

Alle jobs Netwerk, ict security

Populaire jobs in Netwerk, ict security:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Netwerk, ict security' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.