Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende
Search & Selection Antwerpen

Systeembeheerder

Via Search & Selection Antwerpen

Staat 13 dagen op Jobat.be

Onze opdrachtgever, JESSA ziekenhuis in Hasselt, is één van de grootste Vlaamse ziekenhuizen en biedt topklinische geneeskunde en hoogkwalitatieve patiëntenzorg op drie locaties: campus Virga Jesse en campus Salvator in Hasselt en campus St.-Ursula in Herk-de-Stad. Ze willen de beste behandeling en zorg bieden met patiëntvriendelijkheid en veiligheid als centrale waarden.
Het ICT-team van het Jessa Ziekenhuis levert betrouwbare diensten en infrastructuur en gebruikt haar kennis en ervaring over huidige en toekomstige ICT-ontwikkelingen om oplossingen met een meerwaarde te bieden.
Als partner van de directie, de zorgclusters & de ondersteunende diensten faciliteren ze zorg- en bedrijfsprocessen intra- en extramuraal en dragen zo bij tot de efficiëntie & effectiviteit van Jessa.
Ze vervullen hun opdracht met een focus op kwaliteit, veiligheid, beheersbaarheid en continuïteit.
Voor het versterken van het ICT-team zijn ze momenteel op zoek naar een (m/v):

Systeembeheerder

Systeembeheerder

Functieomschrijving

Als systeembeheerder maak je deel uit van een team van 6 medewerkers dat instaat voor het realiseren en onderhouden van de ICT infrastructuur en het afstemmen ervan op de behoeftes van de organisatie.
Het merendeel van de tijd sta je in voor het systeembeheer van een complexe omgeving bestaande uit een 350-tal Windows-servers waarop ongeveer evenveel applicaties draaien. Zij werken in een volledig gevirtualiseerde omgeving gebruik makend van VMware. Het beheer gebeurt centraal gebruikmakend van SCCM voor remote control, patch management, software distributie, operating system deployment, network access protectie en hardware en software inventarisatie. Daarnaast behoren een aantal elementaire databasebeheer taken tot je verantwoordelijkheid.
Je wordt tevens betrokken in het realiseren van projecten o.a. het updaten van VMware infrastructuur, werkplek van de toekomst enz.
Daarnaast spring je bij piekmomenten in voor het  2nd level support.
Je rapporteert rechtstreeks aan de ICT manager.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelor/master diploma. Je bent vertrouwd met een aantal van volgende taken: het beheer van een serverpark, het beheren van databases, server/desktop virtualisatie, software distributie of het beheer van storage infrastructuur. Je hebt bij voorkeur reeds een relevante ervaring. Je voelt jezelf vertrouwd met een complexe ICT omgeving. Je collega’s en interne klanten hebben vertrouwen in je analytisch vermogen, persoonlijk engagement en enthousiasme. Je hebt tevens uitstekende interpersoonlijke vaardigheden. Je bent daarnaast een teamplayer die projectmatig werken hoog in het vaandel draagt.

Aanbod

JESSA ziekenhuis bevindt zich op een vlot bereikbare locatie en biedt je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast en dynamisch team met ruimte voor creativiteit, initiatief en vorming. Je komt terecht in een omgeving waar automatisatie gezien wordt als strategisch voor een goede dienstverlening. Je relevante ervaring speelt een rol in het bepalen van je salaris. Je kan rekenen op aanvullende voordelen en een waaier van programma's die je gezondheid bevorderen.
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Systeemanalyse
  • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
  • Hasselt (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Systeemanalyse' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.