Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 7

Volgende

Systeembeheerder Logistiek

442288384

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 53 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Systeembeheerder Logistiek

Functieomschrijving

Een internationaal productiebedrijf gelegen in Waregem kijkt uit naar een extra System Support medewerker binnen hun logistieke afdeling. Als systeembeheerder word je gezien als centraal aanspreekpunt waarbij je in goede verstandhouding samenwerkt met het ICT departement. Naast het tot stand brengen van het volledige proces inzake systeemaanpassingen, realiseer je ook een helpdesk-functie. Daarbij sta je in nauw verband met andere internationale afdelingen van het bedrijf. Ook de vormgeving van handleidingen en opleidingen zullen volledig jouw responsabiliteit zijn.

Profiel

Naast een bachelordiploma in IT heb je affiniteit met logistieke processen. Kandidaten met ervaring zijn welkom maar ook schoolverlaters krijgen een kans. Als taalvaardig persoon ben je in staat om te communiceren in het Nederlands, Frans en Engels; niet alleen op mondeling maar ook op schriftelijk vlak. Je bent bereid om een grote verantwoordelijkheid te nemen, waarbij enige vorm van flexibiliteit ook in het plaatje past. Je bent dan ook bereid om enkele keren per jaar te reizen voor deze internationale speler. Tot slot omschrijf je jezelf als stipt en stressbestendig.

Aanbod

Dit internationaal bedrijf met een sterk familiaal karakter geeft jou de kans om te werken in een innovatieve, vooruitstrevende en technische omgeving waar mensen centraal staan. Je komt terecht in een dynamisch team, waar men initiatief en ondernemerschap hoog in het vaandel draagt. Daarnaast is er ruimte voor een flexibele arbeidsregeling met aandacht voor een goede work-life balance waarbij talloze activiteiten worden georganiseerd om het groepsgevoel op te krikken. Een aantrekkelijk loon in combinatie met extralegale voordelen maken het plaatje compleet. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'It-architectuur' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.