Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 13

Volgende

SUPPLY CHAIN SUPERVISOR

* Supply Chain Operations
* Continuous Improvement
* Ervaring in Productie

Hays | Antwerpen & Haven | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

Hays Experts Purchasing & Logistics is voor een sterke internationale speler op vlak van ontwikkeling, productie en verkoop van landbouwmachines op zoek naar een Supply Chain Supervisor.

SUPPLY CHAIN SUPERVISOR

Functieomschrijving

Als Supply Chain Supervisor zal je verantwoordelijk zijn voor de opvolging van interne logistiek. Dit doe je door een team van 70 mensen aan te sturen die instaan voor de shipping en receiving van grondstoffen. Je zorgt ervoor dat de aangekochte goederen en materialen op een correcte manier worden ontvangen, opgeslagen, ingepland en nadien als afgewerkt product worden bewaard in het magazijn. Als Supply Chain Supervisor bepaal je de strategieën en de richtlijnen en zorg je voor een optimale flow door systemen en procedures te verbeteren. Aan de hand van de implementatie van Lean en Continuous Improvement projecten zorg je voor een succesvol logistiek gebeuren. Verder zorg je voor een efficiënt stockbeheer en Inventory Management. Je houdt hierbij rekening met de optimale niveaus en de kwaliteit en het service level van de leveringen. Als Supply Chain Supervisor rapporteer je aan de Operations Manager en zorg je voor een efficiënt en doelgericht team.

Profiel

De ideale kandidaat beschikt over een masterdiploma in Engineering of is gelijkwaardig door ervaring. Doorheen je carrière werkte je reeds binnen Supply Chain Management in een productieomgeving. Je bent een doe-type en kan zonder probleem structuur aanbrengen in de taken en de juiste prioriteiten stellen. Daarnaast werkte je reeds met KPI's zoals effectiviteit en efficiëntie, savings en veiligheid. Als coach delegeer je de taken naar de supervisors en zorg je voor een helicopterview. Je hebt oog voor verbetering en kan succesvol implementaties organiseren. Verder spreek je vloeiend Nederlands en Engels; kennis Italiaans is een plus. Ervaring met Lean Manufacturing en 6 Sigma is een voordeel.

Aanbod

Dit is een uitdagende en gevarieerde job bij een internationale speler, waar je een marktconform loon mag verwachten met voordelen en een bedrijfswagen!

Kennis van een productieomgeving? Kennis Supply Chain en gevoel voor Continuous Improvement? People coach? Solliciteer dan nu voor de vacature van Supply Chain Supervisor in de Antwerpse haven.

Interesse?

Hays Antwerpen
Anke De Belser
032027976
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.