Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 12

Volgende

SUPPLY CHAIN SOLUTIONS ENGINEER

* Logistiek Ingenieur
* Focus op opzetten en uitwerken van optimalisatieprojecten
* Internationale scope

Via Honda Motor Europe Logistics

Nog 6 dagen om te solliciteren

Honda Motor Europe Logistics NV is gevestigd in het Gentse havengebied en is een dochter van het Japanse Honda Motor Company. Honda Motor Europe Logistics NV fungeert daarbij als het logistieke centrum voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Zij realiseren een omzet van 560 miljoen euro, met 550-tal medewerkers in Gent en nog eens 400 in onze andere Europese vestigingen.

Het Europese Logistics Planning team ondersteunt de logistieke operaties en werkt rond de verdere optimalisatie van de processen en service naar hun klanten. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een Supply Chain & Solutions Engineer.

SUPPLY CHAIN SOLUTIONS ENGINEER

Functieomschrijving

Na een inwerkperiode, waarbij je de logistieke processen van onze producten en wisselstukken ten gronde leert kennen, zal je binnen het Europese planning team werken aan de verdere optimalisatie van onze supply chain. Je wordt onze expert inzake de fysieke goederenstromen en de verschillende informatiesystemen die de deze flows ondersteunen. Bijzondere aandacht zal gaan naar nieuwe technologieën die hun opmars maken binnen een logistieke omgeving. De klemtoon van de job ligt op projectwerk: je analyseert zelfstandig logistieke processen, stelt opportuniteiten voor en werkt verbeteringsvoorstellen uit. Je zorgt samen met de operaties voor de implementatie. Je garandeert ook een correcte afstemming met de andere betrokken afdelingen (Warehouse, Euro-Transport, Customer Service, Inventory, Procurement, ...). Deze job beperkt zich niet tot jouw bureau. De theorie toetsen aan de praktijk, dat is een belangrijk aspect voor het verder optimaliseren van ons logistieke netwerk in Europa. Daarom zal je regelmatig ook onze 8 Europese vestigingen bezoeken en daar initiatieven trekken. Je rapporteert in deze functie aan de Manager Logistieke Planning.

Profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen, koppel je bij voorkeur een Master diploma (Handelsingenieur, TEW, Handelswetenschappen, Logistiek, …) aan minimum een eerste relevante ervaring binnen Supply Chain of Logistiek. Dit kan eventueel ook een interessante stage of project zijn. Kennis van nieuwe warehousing technieken en systemen is een sterke troef. Je bent een creatief en communicatief persoon met strategisch inzicht . Dankzij jouw sterk ontwikkelde analytische vaardigheden kan je autonoom en resultaatgericht tewerk gaan. Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels, en bent bereid tot buitenlandse verplaatsingen indien nodig.

Aanbod

Honda biedt je een boeiende uitdaging binnen een internationale omgeving waarin gewerkt wordt op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Het is een bedrijf met een mensgerichte aanpak, dat zijn medewerkers realiseerbare mogelijkheden biedt tot ontwikkeling en initiatief. Er staat een vast contract met een marktconform loon en een uitgebreid pakket extralegale voordelen tegenover.

Ben jij deze gedreven, hands-on en creatieve Logistiek Ingenieur met zin voor optimalisatie waar Honda naar op zoek is? Aarzel dan niet en solliciteer snel online. Contacteer gerust Ann Vanden Auweele bij Hays Purchasing & Logistics voor meer info via 09/233.11.83.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.