Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 15

Talentus Leuven

Supply Chain Manager

Via Talentus Leuven

Nog 7 dagen om te solliciteren

Voor onze klant te regio Haacht zijn we op zoek naar een Supply Chain Manager

Supply Chain Manager

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het volledige supply chain proces.

Je staat aan de basis van de supply chain strategie van het bedrijf en verzekert de concretisering hiervan door het identificeren, uitwerken en implementeren van de geschikte organisatie, infrastructuren, processen, systemen en technologieën.

Daartoe neem je bij aanvang de rol van op interne project manager, in samenspraak met de stuurgroep/projectgroep, bij de implementatie van een nieuw EPR-systeem, om nadien de functionele leiding te nemen over verschillende activiteiten binnen het supply chain proces (o.a. voorraad-, magazijn- en aankoopbeheer, inbound & outbound transport, planning, customer care, …).

Je waakt over een efficiënt beheer en evenwicht tussen de forecastings en planningen van de commerciële, marketing, aankoop, logistieke en productie diensten; je weet een overkoepelende operationele partnership tussen deze diensten tot stand te brengen en de teams day-to-day op de werkvloer te begeleiden.

Je werkt KPI’s uit die een inhoudelijke en stipte opvolging van het supply chain proces toelaten en je verzorgt de nodige rapporteringen hieromtrent. Je formuleert adviezen en verbetervoorstellen met het oog op een continue verbetering van de processen, de kwaliteit, de kost en de service.

Je rapporteert aan de Directeur Exploitatie.Profiel

Je hebt een Master TEW of Handelsingenieur.

Je kan terugblikken op een relevante professionele ervaring binnen de procesindustrie (min. 5 jaar), waarbij een ervaring in de voedingsindustrie een belangrijke meerwaarde vormt.

Je hebt een goed ontwikkelde analytisch vermogen, denkt oplossingsgericht en hebt affiniteit met informatica en ERP toepassingen. Je durft zaken kritisch te bekijken, beslissingen te nemen en change te initiëren. Je weet plan- en projectmatig te werken en hebt ervaring met het coördineren en aansturen van crossfunctional teams.

Je houdt van een open en transparante communicatie, beschikt over een goede portie overtuigingskracht en geniet van het in dialoog gaan met anderen.


Aanbod

Een boeiende en gevarieerde hands-on job met ruimte voor verantwoordelijkheid en initiatief, binnen een uniek Belgische bedrijf met een sterk familiaal karakter waar ondernemerschap, innovatie en persoonlijke ontplooiing centraal staan.

Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Supply chain
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Boortmeerbeek (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.