Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 12

Volgende

SUPPLY CHAIN MANAGER

* Aansturen Productieplanning, demand planning en procurement
* Strategisch plannen en optimaliseren van de Supply Chain
* Opvolgen en bijsturen forecast

Via Hays Gent

Staat 12 dagen op Jobat.be

Voor Hilding Anders Belgium is Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een Supply Chain Manager.

Hilding Anders Belgium nv, gevestigd in Zingem (tussen Gent en Oudenaarde), is een productiebedrijf van matrassen, bedden en boxsprings en maakt deel uit van de Zweedse groep Hilding Anders. Vanuit het breed assortiment levert het bedrijf zowel merken als privatelabelproducten. Grootdistributie, meubelwinkels, slaapspecialisten en projectbeheerders behoren tot de klantengroep. Om "best in class" te worden wenst Hilding Anders Belgium het team in Zingem te versterken met een enthousiaste, ervaren Supply Chain Manager.

SUPPLY CHAIN MANAGER

Functieomschrijving

Als Supply Chain Manager rapporteer je rechtstreeks aan de Plant Manager en stuur je 3 afdelingen aan: Productieplanning, Demand Planning en Procurement, met 6 medewerkers in totaal. Je legt vooral de focus op forecasting en het sturen van de sales mensen om tot een zo optimaal mogelijk S&OP proces te komen. Je bent de spilfiguur tussen aankoop, sales en productie; en communiceert frequent met de verschillende afdelingen, met het lokale management, en met het management en het sales team in Frankrijk. Je analyseert de supply chain data en zorgt voor een correcte rapportering en KPI setting. Je bent verder ook verantwoordelijk voor het opzetten en uitwerken van specifieke projecten binnen supply chain (optimalisatie processen, service levels, …).

Profiel

Je combineert een hogere opleiding met een aantal jaren ervaring in een leidinggevende job in Supply Chain. Je bent een analytisch persoon en sterk in plannen & organiseren. Verder ben je een goeie communicator en bruggenbouwer en denk je mee zowel met de organisatie als met de klanten. Je bent een People Manager die zijn/haar team kan coachen en motiveren en die ook voeling heeft met het productiegebeuren. Verder ben je een positief en enthousiast persoon en stel je je flexibel op. Je drukt je vlot uit in het Nederlands, Frans en Engels en hebt een zeer goede kennis van Excel.

Aanbod

Hilding Anders Belgium nv is een sterke onderneming met een internationale bedrijfscultuur. In de job van Supply Chain Manager kom je terecht in een ondernemende, groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is en waar je je competenties volop kunt benutten. Als Supply Chain Manager zal je mee het succes van deze onderneming bepalen! Voor deze job wordt jou een aantrekkelijk salarispakket aangeboden met tal van extralegale voordelen (o.a. een bedrijfswagen). Gezien de vlotte bereikbaarheid van de onderneming blijf je bespaard van het fileleed.

Interesse in de job van Supply Chain Manager bij Hilding Anders Belgium? Solliciteer online of contacteer Ann Vanden Auweele van Hays Purchasing & Logistics Oost-Vlaanderen via 09/233.11.83.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 48 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.