Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 20

Volgende

SUPPLY CHAIN EN BACK OFFICE MANAGER

* Regio Halle
* Supply Chain management
* Customer Service ervaring

Hays Zaventem | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Vanuit Hays Purchasing & Logistics zijn wij op zoek naar een gedegen Supply Chain & Back Office Manager. Onze klant is een grote internationale speler op het gebied van bekabeling. Vanuit het hoofdkwartier verzorgt het bedrijf de ontwikkeling, het ontwerp en de uitvoering van datacenterinstallaties die het verkoopt aan zijn klanten.

SUPPLY CHAIN EN BACK OFFICE MANAGER

Functieomschrijving

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het Supply Chain team en de afdeling backoffice die instaan voor de coördinatie van dit hele proces. Kortom: alles vanaf verkoop tot aanlevering bij de klant. Zij hebben contact met alle geledingen binnen de firma en ook met de externe partijen en verwerken de verkooporders. Het is jouw taak om de klanten de beste service te bieden op het gebied van on time delivery en de correcte hoeveelheid en kwaliteit van de producten te garanderen. Naar Supply Chain-taken toe ben je verantwoordelijk voor het omzetten van de kortetermijn sales forecast in accurate leveranciersprognoses en het toewijzen van de verkooporders aan de juiste leveranciers, rekening houdend met de inkoopstrategie en stockniveaus. Verder sta je in voor het masterplan van jouw afdelingen en de opzet en navolging van de kpi's. Je bepaalt het te volgen beleid en de bijhorende procedures, de operationele structuur en de informatiedoorstroom. Bovendien heb je oog voor opportuniteiten qua continuous improvement en werk je projecten uit om de bestaande systemen te verbeteren.

Profiel

Qua profiel kan je beschikken over een gedegen ervaring binnen een internationaal contactcenter of afdeling customer service, bij voorkeur in een technische omgeving. Je bent een echte people manager die een team structureel kan motiveren en positief weet bij te sturen. Team spirit is key voor jou. Verder heb je zeker voldoende kennis en affiniteit met Supply Chain-processen binnen een complexe, grote internationale organisatie. Daarnaast volgde je universitaire studies of ben je gelijk door professionele ervaring. Naar talen toe spreek en schrijf je zeer vlot Engels. Enige andere Europese taal is een mooie plus. Wat je computer skills betreft, kan je vlot overweg met SAP en beschik je over een degelijk niveau van Excel.

Aanbod

Onze klant biedt je een uitdagende en verantwoordelijke job in een dynamische omgeving in volle beweging. Het bedrijf heeft de ambitie om de toonaangevende speler te blijven binnen zijn branche. Men biedt je dadelijk een vast contract aan en een uitgebreid salarispakket.

Interesse?

Hays Zaventem
Dries Serre
02 709 84 26
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.