Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 13

Volgende
Colruyt Group

Supply Chain Coördinator Dreamland

Supply Chain Coördinator Dreamland

Bij Colruyt Group

Staat 7 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Dreamland is de familiewinkel van Colruyt Group. Onze merkbelofte is duurzame kindervreugde. Ons assortiment is heel breed en speelt in op de verlangens en vragen van kinderen en hun omgeving. De medewerkers maken de klanten in de winkel wegwijs in het ruime assortiment speelgoed, schoolartikelen, gaming, multimedia, boeken, geschenken, seizoenartikelen … Ook als medewerker achter de schermen heb je een passie voor de leefwereld van een kind. En zorg je er mee voor dat deze winkelformule kan blijven groeien.

Supply Chain Coördinator Dreamland

Functieomschrijving

Als supply chain coördinator optimaliseer je het voorraadbeheer en onze logistieke processen. Je bent de schakel tussen diensten als Aankoop, Verkoop en Logistiek en zorgt voor een gestroomlijnde samenwerking met de leveranciers.

Jouw job? Een quasi perfecte flow in de supply chain van Dreamland garanderen. Dat doe je door de logistieke processen, het voorraadbeheer en de noden van Aankoop en Verkoop haarfijn op elkaar af te stemmen.

Een van jouw uitdagingen is het optimaliseren van het voorraadbeheer van Dreamland. Je analyseert en interpreteert cijfergegevens en signaleert aan de directie en collega’s wat beter kan. Je overlegt met de verschillende diensten en geeft concreet advies om continu de processen te verbeteren.

Je deelt je ervaring en expertise met je collega’s en je rapporteert over de verschillende KPI’s (zoals voorraad, rotatiesnelheid enzovoort). Je vertaalt vragen vanuit de business (bijvoorbeeld: we willen een bepaald assortiment via een bepaald kanaal verkopen) in concrete actieplannen.

De samenwerking met leveranciers is een ander aandachtspunt. Je beheert de algemene logistieke afspraken met leveranciers en streeft naar een optimale bestel-leverstructuur. Je evalueert de logistieke samenwerking en stuurt bij zodat knelpunten efficiënt en effectief opgelost worden.

Je werkt vanuit de Dreamland-kantoren in Lot.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelor- of masterdiploma (of gelijkwaardige ervaring). Kennis van voorraadbeheer en supply chain is een must.
 • Analytisch vermogen – Je bent sterk analytisch ingesteld en je werkt graag met cijfers (ook een goede kennis van Excel is belangrijk). Die cijfers vertaal je in inzichtelijke rapporten en concrete adviezen.
 • Communicatie – Je bent communicatief en je weet collega’s te enthousiasmeren. Je beschikt over de nodige presentatievaardigheden.
 • Verantwoordelijkheid – je hebt zin voor verantwoordelijkheid, kan je inleven in verschillende standpunten én je bent een doorzetter.
 • Vernieuwingsgerichtheid – Je bent bereid om continu bij te leren, plaatst processen in het juiste (brede) perspectief en durft zaken in vraag te stellen.
 • Talenkennis – Je bent tweetalig (Nederlands/Frans) en je hebt een basiskennis van het Engels.

Aanbod

 • Afwisseling – Je mag rekenen op een boeiende job met veel afwisseling en nog meer contacten (zowel intern als extern).
 • Impact en verantwoordelijkheid – Je bent niet zomaar een radertje in ons systeem. Integendeel, jij optimaliseert de radertjes zodat onze klanten zowel online als in de winkel altijd hun favoriete producten terugvinden.
 • Aangename werksfeer – Je werkt in een bedrijf met een no-nonsensecultuur waar open communicatie belangrijk is.
 • Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je ook extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, winstdeelname en maaltijdcheques.
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 53 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Supply chain
 • Sector: Logistiek, Transport en Handling
 • Lot (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.