Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 21

Volgende

SUPPLY CHAIN CONSULTANT

* Software oplossingen binnen WMS, TMS, yard management
* Tal van extralegale voordelen zoals bedrijfswagen + tankkaart
* Open cultuur met focus op ontwikkeling en groei

Hays | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 23 dagen op Jobat.be

Onze klant is een internationale onderneming verspreid over meer dan 50 landen die meer dan 5000 bedrijven wereldwijd voorziet van logistieke oplossingen. Enkele van deze bedrijven zijn grote marktspelers zoals: Danone, Bic, Carrefour, etc. Hun focus qua logistieke oplossingen is gericht op alle spelers binnen supply chain: producenten, externe logistieke dienstverleners en retailers. Samen met hen zijn we op zoek naar een Supply Chain Consultant.

SUPPLY CHAIN CONSULTANT

Functieomschrijving

Als Supply Chain Consultant verzorg je software implementaties binnen het contractuele kader met de klant. Je doet een grondige analyse van de behoeftes, verzamelt informatie van zowel de klant als de betrokken partijen en formaliseert dit in een rapport alvorens de beste oplossingen voor te stellen. Je schrijft de technisch en/of de functionele specificaties, voorziet correcte parameters en verzorgt de effectieve implementatie. Tevens bewaak je het gehele proces en zorg je ervoor dat alles zo vlot mogelijk verloopt. Je onderhoudt je kennis binnen jouw vakgebied en draagt bij aan de constante evolutie van de software oplossingen door een rapportage te maken van relevante bedrijfsinformatie naar de uitgeverspool. Door het organiseren en animeren van workshops en trainingen kan je een overdracht van vaardigheden en kennis bewerkstelligen naar de eindklant, partner of intern. Tevens voorzie je een correcte overdracht van de bestanden naar de andere diensten binnen het bedrijf.

Profiel

Als Supply Chain Consultant heb je een grondige, operationele kennis van logistieke processen en heb je een gedegen voeling met IT software én infrastructuur zodat je in staat bent bovengenoemde software oplossingen te configureren. We beschouwen het een grote plus mocht je operationeel deel uitgemaakt hebben van de verschillende processen binnen een magazijn. Je hebt een probleemoplossend denkvermogen, bezit een sterk analytisch inzicht en gaat klantgericht te werk. Verder ben je als Supply Chain Consultant een vlotte communicator die zich vloeiend kan uitdrukken in het Nederlands en Engels, Frans is een plus. Deze functie houdt omwille van internationale context travel in, afhankelijk van de locatie van de klant - een flexibele houding is noodzakelijk.

Aanbod

Onze klant biedt je een plaats in een klein team dat gekenmerkt wordt door zijn losse en open sfeer. Je geniet een gedegen opleiding binnen het bedrijf, die je klaarstoomt om mee te draaien als Supply Chain Consultant en je de kans geeft jezelf volledig te ontwikkelen. Je krijgt een uitdagende job waarin geen enkele dag hetzelfde is én dat wordt aangevuld door een mooi salarispakket met tal van extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen en tankkaart.

Zie je jezelf al aan de slag als Supply Chain Consultant binnen een internationale omgeving? Overtuig dan Evelien Lanckbeen van Hays Purchasing & Logistics Gent en solliciteer online op www.hays.be met jouw cv en motivatie. Voor meer info: 09 266 11 90. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd. Wij behandelen jouw kandidatuur binnen de 3 werkdagen.

Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be

Interesse?

Hays Gent
Evelien Lanckbeen
0498176748
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.