Terug naar zoekresultaten

SUPERVISOR

380034227

Via AGO Jobs & HR

Staat 10 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

SUPERVISOR

Functieomschrijving

Voor onze klant in Oudenaarde zoeken wij een innovatieve en dynamische supervisor. Als supervisor sta je in voor de dagelijkse coördinatie en supervisie van de Surfactants afdeling. Aan de hand van de orderlijsten stel je een goede productieplanning op. De controle van de stock voer je uit. De vergaderrapporten stel je op. SAP en Excel zijn programma's waarmee je vlot kan werken. Verder zorg je ervoor dat de KPI's worden nageleefd en geef je de forecasts door. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het Surfactants team en voer je de evaluatiegesprekken. Via een goede communicatie verdeel je de verschillende taken. Samen overleg je met quality control. Tijdens de werkzaamheden volg je de procedures op met de arbeidsveiligheid telkens in het achterhoofd. Verbetervoorstellen formuleer je om zo een innovatie te garanderen.

Profiel

Een diploma industrieel ingenieur ( bio)chemie of Master chemie heb je in jouw bezit of een eerdere industriële ervaring heb je achter de rug. Een eerste people management ervaring is een pluspunt. Analytisch ben je sterk en je beschikt over een stevige portie probleemoplossend vermogen. Op de werkvloer heb e een handson mentaliteit. Zowel in het Nederlands als Engels kan je vlot communiceren. Werken in een dagregime met de nodige flexibiliteit vormt geen hinder voor jou.

Aanbod

Je komt terecht in een aangename omgeving met optie vast na een positieve interim-periode.

Interesse? Bel 055 23 92 86 of mail oudenaarde.office@ago.jobs
Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Productieverantwoordelijke
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Oudenaarde (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Productieverantwoordelijke' jobs in Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.