Terug naar zoekresultaten

Supervisor Technische Dienst voor een bedrijf in groei!

Anoniem | Turnhout | Interim, Voltijds

Ben jij iemand die een graag meedenkt met het bedrijf om zo verbeteringen te verwezenlijken? Hou jij er aan de andere kant van om je handen uit de mouwen te steken indien nodig? Dan ben jij de ONDERHOUDSVERANTWOORDELIJKE die we zoeken! 

Onze klant is marktleider binnen hun segment in de voedingsindustrie en gelegen in regio Turnhout. Het bedrijf is in volle groei. In dit kader zijn we momenteel op zoek naar een (assistent) onderhoudsverantwoordelijke met visie!

SELECT is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

Supervisor Technische Dienst voor een bedrijf in groei!

Functieomschrijving

Takenpakket

Als onderhoudsverantwoordelijke adviseer en coördineer je de verschillende deeltaken van de technische dienst. Je ondersteunt bij de uitwerking en implementeert investeringen en verbeterprojecten om concurrentieel, betrouwbaar en marktconform tegen een aanvaardbare kost onze producten te kunnen produceren. je neemt deel aan het dag- en weekoverleg met het kernteam. Je zorgt voor een overzicht van de storingen en mogelijke oorzaken. Je doet voorstellen tot verbetering en zorgt dat de afgesproken acties tijdig uitgevoerd worden.
Daarnaast zorg je voor het preventief onderhoud van het machinepark zodat machines steeds bedrijfszeker zijn en de activiteiten van het bedrijf altijd gegarandeerd zijn. J
e sleutelt waar nodig zelf ook mee om het onderhoud gedaan te krijgen of de storing opgelost. Je zorgt dat gebouwen en machines in correcte staat blijven zodat het bedrijf steeds haar activiteiten in goede, optimale omstandigheden kan uitvoeren. Je bewaakt en optimaliseert kosten en milieu impact van energie, gas en water door controle en verbeteringen om te zorgen dat voldaan wordt aan zowel de wettelijke als aan de bedrijfsnormen. Tot slot coach je een team van 6 techniekers (2-ploegen en vaste nacht) aan en zorgt voor een goede communicatie en samenwerking binnen het team. 

Profiel

Profiel

  • Industrieel Ingenieur Electro Mechanica of gelijkwaardig door ervaring;
  • kennis van mechaniek, elektriciteit, elektromechanica, pneumatiek, hydraulica;
  • PC vaardigheden: courante MS Office pakketten;
  • Talen: Nederlands, Engels.

Aanbod

Aanbod

Wanneer je aan de slag gaat bij onze klant, kom je terecht in een vaste en afwisselende job in dagdienst, binnen een breed kader in een dynamisch bedrijf. Het betreft een boeiende functie met verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Er staat een mooie verloning tegenover aangevuld met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering. 

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Alle jobs Maintenance manager

Populaire jobs in Maintenance manager:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Maintenance manager
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Turnhout (standplaats)

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.