Terug naar zoekresultaten

Supervisor - regio Antwerpen - internationale speler!

382377444

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Supervisor - regio Antwerpen - internationale speler!

Functieomschrijving

Voor een internationale firma gespecialiseerd in liften en automatische deuren is AGO Technics op zoek naar een supervisor voor de site in Antwerpen. Het doel van de functie is het coördineren van de planning en uitvoering van onderhoudswerken, interventies en herstellingswerken van liftinstallaties. - Je creëert bewustzijn bij je collega's voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften -en procedures, evenals deze rond gezondheid, kwaliteit en milieu - Je organiseert meetings - Je beheert het administratieve luik van de dienst na verkoop - Je zorgt ervoor dat de techniekers steeds voldoende materiaal ter beschikking hebben - Je volgt de onderhoudscontract op - Je onderhoudt een goed klantencontact - Er wordt van je verwacht dat je vooropgestelde targets haalt (marges op dienst na verkoop, aantal defecten opgelost,...) - Je volgt het prestatiebeheer en de ontwikkeling van techniekers op - Je controleert de prestaties van de werknemers en keurt verloven en gemaakte onkosten goed

Profiel

Bezit je onderstaande vereisten, dan kom je zeker in aanmerking voor deze job:
- je hebt bij voorkeur een bachelor in de elektromechanica of een gelijkaardige richting en hebt reeds een eerste ervaring in een gelijkaardige functie
- je hebt commerciële flair en je bent een geboren onderhandelaar
- je bent georganiseerd, analytisch en resultaatgericht
- je bent tweetalig (Nederlands/Frans)
- je kan goed overweg met het MS Office-pakket

Aanbod

De firma biedt je een vast contract na een positieve interimperiode. Je komt terecht in een bedrijf dat deel uitmaakt van een internationale groep.
Je krijgt een opleidingsperiode waarin je alles aanleert, vervolgens ga je zelfstandig op de baan. De firma stelt je een bestelbus ter beschikking waarmee je van thuis uit vertrekt naar je klanten. Deze bestelbus mag je ook voor privédoeleinden gebruiken mits een vaste bijdrage.
Je werkt overdag en in een 39-uren week van 8u tot 17u, met een half uur pauze. Je bouwt dus 8 ADV-dagen op naast je 20 wettelijke vakantiedagen. De firma heeft geen collectief verlof, dit wil zeggen dat je verlof in overleg vrij te kiezen is.
Tot slot biedt de firma je een mooi salarispakket, afhankelijk van ervaring met onder andere een vaste dagvergoeding van ?4,50 per effectief gewerkte dag, een hospitalisatie- en groepsverzekering.

Hoe verloop de sollicitatieprocedure?
Na een eerste positieve screening via ons, sturen wij je kandidatuur door naar de firma.
Vervolgens zal je een technische test afleggen, evenals een persoonlijkheidstest. Daarna volgt er een interview met de HR-verantwoordelijke en tenslotte een laatste interview met de regio-verantwoordelijke. Deze gesprekken vinden plaats in het hoofdkantoor in Brussel.

Interesse? Bel ons op 09/374.61.33 of stuur jouw cv naar gent.technics@ago.jobs
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Verantwoordelijke productieproces

Populaire jobs in Verantwoordelijke productieproces :

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Verantwoordelijke productieproces
  • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.