Terug naar zoekresultaten

SUPERVISOR METAALSECTOR | STERKE PERSOONLIJKHEID | TURNHOUT

Via Manpower

Staat 10 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!
Samen met onze klant kijken we uit naar een verantwoordelijke voor een industriële gieterij gespecialiseerd in onderdelen voor o.a. de scheepsvaart. Sta je stevig in je schoenen en wil jij de groei van dit bedrijf binnen de metaal mee ondersteunen dan bij jij die ideale supervisor!

SUPERVISOR METAALSECTOR | STERKE PERSOONLIJKHEID | TURNHOUT

Functieomschrijving


Als supervisor gieterij sta je kortweg in voor het vlotte verloop van de gieterijafdeling. Wat houdt dit in? Je komt terecht in een continu productieproces met metalen waar er een heldere afstemming moet zijn tussen de verschillende stappen. Hier speel jij een belangrijke rol. Evengoed denk je na over mogelijke verbeteringen op organisatorisch of technisch vlak.

Een gieterij is een ruwere omgeving waar je met diverse sterke persoonlijkheden in aanraking zal komen. Het is dus van essentieel belang dat je stevig in je schoenen staat en op een kordate maar correcte manier iedereen een gemeenschappelijk doel kan doen nastreven.

Profiel


Een ervaring in een gieterij of met metaal zou perfect zijn maar het is geen must. Je beschikt wel over een technische achtergrond met leidinggevende skills. Een proactieve ingesteldheid en op innovatieve manieren uiteenlopende problemen weten aan te pakken is iets dat onze klant sterk op prijs stelt. Hands-on ingesteldheid, resultaatgerichtheid en persoonlijkheid kenmerken jou als leidinggevende.

Aanbod


Je krijgt sowieso een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die zijn medewerkers opleiding en doorgroeikansen biedt.
Je wordt beloond met een competitief salarispakket aangevuld met tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.

Zie jij je achtergrond aansluiten bij het gevraagde profiel? Of heb je nog specifieke vragen? Neem gerust even contact op! Stuur je cv naar simon.coolen@manpower.be , bel me op: 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales binnendienst
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Turnhout (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.