Terug naar zoekresultaten

SUPERVISOR KWALITEIT

* Quality Management System
* Quality Control
* Regio Kruishoutem

Hays Gent | Oudenaarde | Onbepaalde duur, Voltijds

Voor onze klant in Kruishoutem zijn wij van Hays Engineering Gent op zoek naar een Quality Supervisor. Je zal zowel de Quality Management Systemen opvolgen als instaan voor de Quality Control.

SUPERVISOR KWALITEIT

Functieomschrijving

Als Supervisor Kwaliteit bestaat jouw functie uit twee grote delen. Als eerste ben je verantwoordelijk voor de Quality Management Systemen. Je staat in voor de opvolging en verbetering van de bestaande managementsystemen. Je managet de processen en procedures en gaat potentiële risico's definiëren. Eveneens neem je actief deel aan Opex en Lean projecten om zo organisatorisch verbeteringen aan te brengen. Ten tweede oefen je de job van Quality Control uit. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de laboranten die de kwaliteitscontroles uitvoeren op de producten. Daarnaast sta je ook in voor de opvolging van gebreken en klachten. In dat laatste geval ga je ook bij de klanten langs. Ten slotte voer je ook proces- en productaudits uit om zo na te gaan of de vooropgestelde systemen goed werken.


Profiel

Voor de vacature van Kwaliteitssupervisor beschik je over een masterdiploma als Ingenieur, een bachelordiploma of ben je gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast beschik je over relevante ervaring met Quality Management Systemen (QMS) binnen een productieomgeving. Naast het Nederlands heb je ook een goede kennis van het Engels (zowel schriftelijk als mondeling). Kennis van Lean, 6 Sigma en ISO 14001 vormt een grote plus. Als Kwaliteitssupervisor is het belangrijk dat je een goed analytisch denkvermogen hebt en daarnaast zelfstandig en probleemoplossend kan werken.


Aanbod

Onze klant biedt jou een nieuwe uitdaging als Kwaliteitssupervisor binnen een productiesite. In ruil voor jouw prestaties biedt de klant jou een marktconform salaris in functie van jouw ervaring aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, firmawagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, ...). Je komt terecht in een grote internationale omgeving met aandacht voor de klant,het milieu en een focus op kwaliteitsproducten en investeringen.

Interesse in de nieuwe job van Kwaliteitssupervisor in Kruishoutem? Solliciteer nu online of contacteer Lore De Buck van Hays Gent Engineering via 09/266.11.97.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Quality manager

Populaire jobs in Quality manager:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Quality manager' jobs in Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.