Terug naar zoekresultaten

Supervisor (Dag) - Chemische sector - Regio Zelzate

454384339

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Supervisor (Dag) - Chemische sector - Regio Zelzate

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant in de chemiesector op zoek naar een supervisor (regio Gent). Het doel van de functie is zorgen voor de planning en coördinatie van de operationele activiteiten over de ploegen heen. Daarnaast zal je de veiligheid van personeel en uitrustingen waarborgen. Ook moeten veiligheidsnormen nageleefd worden. Je bent de drijvende kracht voor planning voorbereiding en opvolging van de geplande productievolumes. Je staat in voor het implementeren van proceswijziging en verbetering (documentatie, communicatie, training,..) Je houdt de procesbeschrijvingen en procedures up-to-date. Je houdt u bezig met alle fases van verbeteringsprojecten en maakt deel uit van het wachtsysteem. Je zal de jaarlijkse overeengekomen doelstellingen realiseren. Ook zal je de in/uit van de grondstoffen en afgewerkte producten opvolgen. Je stimuleert de medewerkers tot goede resultaten. Je bent administratief sterk. Je stelt procedure-instructies op en bewaakt deze. Je gaat de opleidingsbehoeften van werknemers na.

Profiel

Je behaalde een Master Ingenieur (chemie of elektro-mechanica). Met een bachelor gelijkwaardig door ervaring (voorkeur in scheikundige industrie) kan je ook in aanmerking komen. Je bent analytisch, organisatorisch en diplomatisch ingesteld. Je bent sociaal en communicatief sterk. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Je werkt in overdag, maar je bent flexibel om af en toe in ploeg of weekend te werken.

Aanbod

: AGO Technics biedt je de kans om aan de slag te gaan in een sterke internationale onderneming. Je werkt overdag en je krijgt een mooi salarispakket, aangevuld met aantrekkelijke extra legale voordelen zoals mc, groeps- en hospitalisatieverzekering. Er is een mogelijkheid tot doorgroeien naar een hogere functie. Interesse? Stuur dan je cv naar gent.technics@ago.jobs en vermeld het referentienummer.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.