Terug naar zoekresultaten

SUPERVISOR CHEMIE

466128492

AGO Jobs & HR | Evergem | Interim, Voltijds

Staat 32 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

SUPERVISOR CHEMIE

Functieomschrijving

Voor onze klant te Evergem, actief in de chemische sector, zijn wij op zoek naar een SUPERVISOR. Onze klant is op zoek naar een innovatieve en dynamische Supervisor. Je staat in voor de dagelijkse coördinatie en supervisie. Dit houdt in: - Opstellen van een goede productieplanning aan de hand van de orderlijsten. - Forecasts doorgeven - Stockcontrole uitvoeren - Werken in SAP en Excel - KPI's naleven - Vergaderrapporten opstellen - ... Je bent verantwoordelijk voor het team en staat in voor: - Het voeren van evaluatiegesprekken - Een goede communicatie over de verdeling van de verschillende taken. - Het geven van toolboxen - Overleg met Quality Control - Een correcte opvolging van alle regels en procedures m.b.t. arbeidsveiligheid. - ... De supervisor overlegt met technische dienst in verband met geplande onderhouds- of projectwerken en zorgt voor de nodige vergunningen om de werken op een veilige manier uit te voeren. Je bent betrokken bij de verdere innovatie op vlak van productie en denkt actief mee over verschillende verbeteringen. Je formuleert concrete verbetervoorstellen of adviezen en staat mee in voor het bepalen van de productiestrategie.

Profiel

Voor de functie van supervisor vraagt men iemand die:
- Je bent een sociaal en communicatief persoon die constructief kan omgaan met conflicten en weet een team te motiveren en aan te sturen. Een eerste ervaring binnen people management is opportuun.
- Je bent gedreven, betrokken en bereid je bij te scholen waar nodig.
- Je bent analytisch en beschikt over een stevige portie probleemoplossend vermogen.
- Je bent handson en stelt je flexibel op.

Aanbod

Binnen de firma zal je eerste de kans krijgen een opleidingstraject te doorlopen. Je leert alle facetten van de productie kennen. Onze klant vind het belangrijk dat je het proces en team leert kennen. Zo start je in je opleidingsperiode als proces operator en groei je na verloop van tijd door tot production supervisor.
Deze functie is optie vast.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Evergem
Kwadeweg 39
9940 Evergem
Tel.: 09 374 58 06
Email: Evergem@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.