Terug naar zoekresultaten
Accent

Success Consultant

Accent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Op 27.04.2017 werd de lancering van de NOWJOBS app officieel een feit. Al heel wat werkgevers vonden in enkele seconden een medewerker en veel studenten en flexi-jobbers verdienden een centje bij dankzij de app.
Nu één jaar verder zijn we best wel trots op de mooie behaalde resultaten. Maar we willen meer!
Het is dus tijd om ons territorium uit te breiden. Want the sky is the limit. NOWJOBS is dan ook op zoek naar een ervaren Key Accountmanager om NOWJOBS te laten groeien in Limburg en Vlaams-Brabant.

Een beetje context
In Vlaanderen is de NOWJOBS app reeds een groot succes. Er registreerden zich het voorbije jaar maar liefst 4.600 bedrijven en méér 100.000 bijverdieners. Op dit moment veroveren we Brussel en Wallonië dus bestaan we ook ?en francais?.
NOWJOBS is dus op zoek naar een Key Accountmanager die houdt van een uitdaging ambities nastreeft zelfstandig kan werken initiatief ademt enthousiasme uitstraalt en zich heel flexibel kan opstellen.
Last but not least? NOWJOBS is op zoek naar iemand die net zoals ons ernaar streeft om van ieder verhaal een succesverhaal te maken.

Success Consultant

Functieomschrijving

Wat is jouw takenpakket als Success Consultant? ? Wij zijn op zoek naar een administratief punctueel en gedreven wonder. Iemand met een positieve commerciële flair die snel nieuwe zaken absorbeert en iemand met een gezonde interesse in sociale wetgeving. ? Tevens zoeken we de perfecte persoon die streeft alles digitaal te optimaliseren (encodage verlengingen en administratie) door enerzijds de klanten te overtuigen van het gemak en de efficiëntie van de app maar ook door zelf mogelijke IT-matige optimalisaties te detecteren en te helpen met de implementatie hiervan. ? Wij zijn op zoek naar een persoon die voldoende kennis heeft van My Tools en die graag zowel interne als externe klanten te woord staat. ? Aangezien we een start-up zijn word je ook heel nauw betrokken bij marketing sales IT? en werk je mee aan de basis van verdere ontwikkelingen binnen NOWJOBS. ? Rapporteren doe je aan Success Manager ? Julie Decorte

Profiel

Wie ben jij?

? Stressbestendig: negatief denken is je vreemd en je hoofd laten hangen ken je niet. Je benadert de kantoren op een positieve manier.
? Een teamplayer: Je bent loyaal naar het team toe je steunt en helpt jouw team waar nodig en dit voor de volle 300%.
? Perfectionistisch: That?s how we like it. Je bent een geordend en net persoon die geen schrik heeft van een duidelijke administratie en zich daar ook aan houdt.
? Je beschikt over minimum 2 jaar ervaring in de HR-sector.
? Je bent een positief ingestelde persoon die graag in oplossingen denkt.
? Je hebt ambitie om mee te groeien binnen de start-up van Accent en kan meedenken in functie van onze groei.
? Je houdt ervan om kleine dingen mee groot te maken en je grote doel is om een sterk merk te maken van NOWJOBS in België.
? Uiteraard is ook een uitstekende kennis van het product een vereiste jij kent het product van voor naar achter en van achter naar voor. NOWJOBS is een mobiele applicatie wat wil zeggen dat mobile minded zijn een echte must is.

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

Ons kantoor ligt in in de prachtige hoofdstad van Oost-Vlaanderen Gent. Inderdaad je leest het goed: we zijn ambitieus. Omdat wij een start-up zijn bieden we heel wat flexibiliteit en dit onder verschillende vormen. Ook zijn er voor jou heel wat doorgroeimogelijkheden. Het verloningspakket hangt af van jouw profiel. En niet onbelangrijk je werkt mee aan het nieuwe prestige project binnen House of HR dat we graag nog verder willen uitrollen in Europa.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Accent Sales Support Center Roeselare

Alle jobs Sales support & administratie

Populaire jobs in Sales support & administratie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.