Terug naar zoekresultaten Vorige

24 van 42

Volgende

Studiebureau Stabiliteit en Methodes Ingenieur

Talentus Brussel | Schaarbeek | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Onze klant is actief in de bouwsector en is een multi-specialistische bouwgroep, innovatief in verschillende disciplines.

Studiebureau Stabiliteit en Methodes Ingenieur

Functieomschrijving

U werkt studies uit ter ondersteuning van een aantal projecten in ontwikkeling of in de uitvoeringsfase: ontwerp of dimensionering van aanhorige constructies, ontwikkeling van varianten op de uitvoeringsmethode …

U heeft een transversale ondersteunende rol voor deze projecten ten aanzien van de verschillende partijen: dienst inschrijvingen, design & build, uitvoering.

U voert de stabiliteitsstudies uit van betonnen, metalen en houten structuren, en u stelt de berekeningsnota’s voor de structuren van gebouwen of civieltechnische bouwwerken, evenals de meetstaten zelf op of ziet toe op de opstelling ervan; u staat in voor de controle van de bekistingsplannen, de wapeningen en de details. U komt wanneer nodig tussenbeide, zowel bij de voorbereiding van de offertes als tijdens de uitvoering van de werken.

U begeleidt de tekenaars bij de opstelling van de uitvoerings-, bekistings- en wapeningsplannen en controleert nauwgezet de opgestelde plannen.

U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de uitvoeringsdossiers in heel nauwe samenwerking met de Project Managers die instaan voor de einduitvoering, en u staat hen bij tijdens het latere verloop van het projecten.

U komt aan hun zijde tussenbeide bij de klant of tijdens de werfvergaderingen voor problemen in verband met uw deskundigheidsgebied.

U rapporteert aan de Directeur Studies en u leidt zelf een klein multidisciplinair team (planning, tekeningen, meetstaten, …).

Profiel

De ideale kandidaat, die ervaring heeft op het gebied van stabiliteit en methodes, wordt de draaispil van de ontwikkeling en versterking van het studiebureau met de hulp van verscheidene andere bestaande of toekomstige medewerkers (opmeters, tekenaars, planners, ingenieurs die de werven voorbereiden).


U bent burgerlijk of industrieel ingenieur in de bouwkunde met verscheidene jaren ervaring op het gebied van stabiliteitsstudies en methodes.

Uw ervaring, die u intern heeft opgedaan in een bouwbedrijf ofwel in een studiebureau, is onmiddellijk inzetbaar voor rekening van een algemeen aannemer.

U wenst uw knowhow te ontwikkelen binnen een resultaatgerichte bouwonderneming, maar u behoudt uw passie voor pure engineering.

U bent vertrouwd met de nodige informatica-applicaties voor de ontwikkeling van complexe technische oplossingen.

Kennis van de procedures van overheidsopdrachten vormt een troef.

U bent de beide landstalen machtig.

U heeft een klant- en oplossingsgerichte aanpak.

Nauwgezetheid, maar ook creativiteit behoren tot uw sterke punten.

Aanbod

Een vast contract,

Een concurrerend loon in verhouding met uw ervaring, aangevuld met aantrekkelijke extra-legale voordelen,

De mogelijkheid om in een beroemde bouwonderneming te integreren, met nog steeds een 100% familiaal aandeelhoudersschap.

Interesse?

Bezoek www.talentus.be voor meer informatie over de vacature Studiebureau Stabiliteit en Methodes Ingenieur of solliciteer online op de vacature Studiebureau Stabiliteit en Methodes Ingenieur.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.