Terug naar zoekresultaten
ACCENT

Strijk(st)er (M/V)

Via ACCENT

Staat 7 dagen op Jobat.be

Bedrijfsinfo

Accent is een recruitment specialist die over het grootste netwerk van gespecialiseerde kantoren in België beschikt (212 kantoren 600 medewerkers). Accent Jobs stelt elke dag meer dan 10 000 personen te werk. Bij het selecteren van vacatures weerhoudt Accent Jobs enkel die vacatures die uitzicht bieden op een vaste aanwerving.

Accent hertekent voortdurend de wereld van human resources management volgens de noden en opportuniteiten die zich voordoen en aankondigen en dat over geografische en disciplinaire grenzen heen. Accent is actief in het volledige landschap van HR-oplossingen met Business Units in jobs optie vast (Accent Jobs) payroll (Accent Payroll) outsourcing (Logi-technic) professional staffing training en HR-advies (Peak6) en outsouring ingenieurs (Abylsen). Accent is actief in België en Nederland met concrete uitbreidingsplannen binnen Europa. Accent telt circa 1200 eigen medewerkers en realiseert een geconsolideerde omzet van EUR 410 miljoen euro.

Solliciteer nu:
Accent Sales Support Center
Beversesteenweg 576
8800 Roeselare
051/460.500

Nieuwsgierig en wil je meer info: www.accentjobs.be

Strijk(st)er (M/V)

Functieomschrijving

Je staat in voor het strijken van verschillende kledingstukken. Je plooit het gestreken goed of hangt het op hangers. Je onderhoudt je gereedschap en houdt het net. Je hebt inzicht in de complexe modellen en stoffen. Je herkent onderdelen en hebt oog voor vorm en opmaak. Er is geen specifieke opleiding vereist. Je verwerft een goede handvaardigheid via ervaring.

Profiel

Je werkt vanuit een kantoor. Je bent erg flexibel en verplaatst zicht tussen verschillende kantoren van Beveren-Waas Sint-Niklaas en Lokeren.
Je werkt 20u/week. Het uurrooster is volledig zelf te bepalen met een minimum van 3u/dag tussen maandag en vrijdag van 8.30u tot 17.30u.

Aanbod

  • een goede werksfeer met gedreven collega?s
  • een informele structuur met open communicatie
  • een werkplek dichtbij huis
  • een marktconform salaris

Fonkelen jouw ogen na het lezen van deze vacature? Dan is de eerste klik alvast gemaakt. Aarzel niet om contact op te nemen en we bekijken of de match made in heaven is!
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Andere ambachten' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.