Terug naar zoekresultaten

1 van 8

Volgende
Colruyt Group

Strategisch manager e-commerceprojecten

Strategisch manager e-commerceprojecten

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Strategisch manager e-commerceprojecten

Functieomschrijving

E-commerce is hot! Jouw missie binnen Collect&Go, de online boodschappendienst van Colruyt Group, is om online winkelen nog gemakkelijker te maken. Je brengt de uiteenlopende projecten in deze bruisende business in kaart en zorgt dat de projectmanagers de weg volgen die het management uitstippelt.

Jij hebt eerst en vooral een faciliterende rol. Je begeleidt het omzetten van de strategie van Collect&Go in mogelijke projecten en selecteert mee de projecten die definitief uitgewerkt worden. Je maakt hiervoor een inschatting van de tijd en mensen die nodig zijn.

Je behoudt ook het overzicht over de verscheidene projecten die lopen en geeft ondersteuning aan de projectmanagers in het volgen van de strategie van het management. Je bewaakt mee de kosten, timing en nodige mensen. Je analyseert ook de problemen en bemiddelt op een open, duidelijke manier. Op basis van je analyse formuleer je een advies voor het management en je rapporteert je vooruitgang maandelijks aan hen.

Je werkt hiervoor nauw samen met een (support office) medewerker, die jou ondersteunt in de administratieve opvolging en het op het juiste pad houden van de projectmanagers.

Last but not least vorm jij ook een brug met de andere bedrijven van Colruyt Group (Dreamland, Bio-Planet, OKay ... ) om een gemeenschappelijke visie uit te werken binnen e-commerce. Op die manier bewaak je de gemeenschappelijke belangen en opportuniteiten van.

Je werkt in ons kantoor in Halle, één dag per week kan je ook regionaal werken.   

Profiel

 • Ervaring – Kennis van en ervaring met projectmatig werken en procesbeheer is een must. Je hebt minstens een bachelordiploma met vijf jaar werkervaring.
   
 • Strategisch inzicht – Je bent analytisch sterk en in staat om op strategisch niveau na te denken en oplossingsgericht te werken. Je kan visies en concepten pragmatisch invullen.
   
 • Communicatie – Je bent communicatief en werkt graag en goed samen met het directieteam, opdrachtgevers van projecten, projectmanagers …
   
 • Overtuigingskracht – Je bent in staat om de neuzen in dezelfde richting te krijgen, mensen te enthousiasmeren en vooropgestelde doelstellingen te bereiken.
   
 • Talenkennis – De voertaal is Nederlands, maar kennis van het Frans is zeker handig voor een vlotte samenwerking met je collega’s. Je hebt ook een basiskennis Engels.   

Aanbod

 • Afwisseling – Je beheert een brede waaier aan projecten en komt in contact met veel verschillende collega’s.
   
 • Blijven leren – Als onze mensen groeien, groeit het bedrijf. Colruyt Group biedt tal van opleidingsmogelijkheden om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.
   
 • Uitdaging – Je krijgt de kans om op directieniveau projecten op te starten en beslissingen mee richting te geven binnen een snelgroeiende business zoals e-commerce.
   
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een bedrijfswagen.

Interesse?

Veerle Basteleurs
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 51 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Frans, Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marketing management' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.