Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 20

Volgende

STORINGSTECHNIEKER

384427574

Via AGO Jobs & HR

Staat 11 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

STORINGSTECHNIEKER

Functieomschrijving

Als storingstechnieker sta je voor onze klanten hoofdzakelijk in voor het technische onderhoud van het elektrische & mechanische gedeelte van het machinepark in een industrieel productiebedrijf. In deze functie word je flexibel ingezet en benut je steeds afwisselend je kennis mechanica, aandrijftechniek, pneumatische en hydraulische installaties. Het accent ligt op de elektrische kant waar je naast 3-fasige netten ook met PLC-sturingen te maken zal hebben. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten: motoren met hun elektronische aandrijvingen, beveiligingsborden, pneumatische stuur- en vermogenskringen, sensoren en actoren. Je verhelpt storingen en tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

Profiel

Je hebt een technische opleiding genoten zoals elektriciteit of elektro-mechanica. Je beschikt over minimum 2 jaar relevante werkervaring. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent zelfstandig, maar weet ook in team samen te werken. Bovendien draag je veiligheid hoog in het vaandel. Je neemt graag initiatief, bent een doorzetter en houdt van uitdaging. Tot slot ben je bereid in ploegen te werken, maar ook in dagdienst.

Aanbod

Logi-Technic biedt een uitdagende en afwisselende job binnen verschillende sectoren waarbij je je jezelf steeds verder kan ontplooien. Je werkt op afwisselende projecten bij onze klant waarbij je telkens van thuis uit vertrekt. We bieden een loon boven barema aangevuld met heel wat extra legale voordelen zoals een firmawagen, tankkaart, gsm met abonnement, opleidingsmogelijkheden, incentives...
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus elektriciteit en elektronica
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Zwijndrecht (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.